Volg het ritme van de natuurlijke tijd afgestemd op je eigen horoscoop - dat bekrachtigt je!

Innerlijk Ritme

Beginnen - rood
Verdiepen en verfijnen - wit
Transformeren - blauw
Opbloeien en voltooien - geel

Dat ritme herhaalt zich in de kleine en grote cycli van het leven. In de dagen, in de periodes van 13 dagen (de golven) en in de kastelen (4 golven - 52 dagen).

Ingesproken Coaching berichten

Volg het natuurlijke ritme en ontvang ingesproken coaching berichten die je ondersteunen en inzicht geven op je weg. Je kunt je de berichten per golf of per 4 golven ontvangen.


In deze berichten vertel ik waar de golven jouw persoonlijke horoscoop raken, hoe je de energie kunt gebruiken voor je persoonlijke groei en o.a. wat er in de periode op zielsniveau speelt. Waar het past spreek ik ook een meditatie in. De berichtjes baseer ik natuurlijk op wat de Tzolkin me laat zien en verder open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 

Geïnspireerde communicatie

dat is volgens de Tzolkin mijn innerlijke scheppingskracht. Ik vind het heel leuk om te doen, de woorden komen als vanzelf en de ingesproken berichtjes worden dankbaar ontvangen in herkenning en als bekrachtiging. Ze verhogen je energie en bewustzijn.

1 golf proberen 

Op 25 oktober begint weer een nieuw kasteel! 
Wil je het voor die tijd een keer proberen? 
Of wil je de berichten per golf ontvangen?

in de Golf van de Gele Mens vanaf 12 oktober, die in het teken staat van de scheppende kracht van je gedachten en vrij, blij en bewust leven.

Meer info volgende golven volgt.
aanmelden via formulier onderaan deze pagina 
Kosten €15.- per golf. 

AANBIEDING IN DE GOLF VAN DE GELE MENS €13.-

Het Blauwe Westelijke Kasteel van Verbranding

van 25 oktober t/m 16 december daagt de energie ons 52 dagen uit om in het Hier en Nu te blijven, zodat je de krachtige energie die beschikbaar is kunt kanaliseren, en je inzichten kunt transformeren tot de juiste actie.

Abonnement voor 4 golven

Het Blauwe Kasteel gaat dwars door het hart van de Tzolkin en is een intensieve periode. Alles is energie! Waar raakt de energie jou in je persoonlijke leven?  Kijk in de spiegel van het leven, in je Licht en schaduw en ontwikkel je onderscheidingsvermogen. Prik illusies door en herken het spel van het leven zodat je trouw kunt zijn aan jezelf  en je eigen unieke authentieke zelf tevoorschijn komt. Wat helpt jou om vanuit vertrouwen transformatie te verwelkomen en je inzichten te transformeren naar de juiste actie? Kies voor groei en breng jezelf voorbij de beperkingen van het verleden! Wat zijn je uitdagingen en hoe ondersteunt de energie van het moment je in je persoonlijke horoscoop? 

Ontvang 4 keer, aan het begin van een nieuwe golf, geïnspireerde berichtjes, persoonlijk voor jou ingesproken om jezelf te ondersteunen om transformatie toe te laten en te doen wat je voelt dat je moet doen. 

Een eigen transformatievraag is heel welkom, dan kan ik nog gerichter inspreken. Maar een vraag is niet per se noodzakelijk.
Ik bekijk je horoscoop, voel in en spreek per keer 10 tot 15 minuten voor je in. (zoals het komt).

Kosten voor een kasteel abonnement (4 golven) €52.-
Je ontvangt de berichtjes via whatsapp. Heb je geen whatsapp, geef dat dan aan in het formulier bij vragen en opmerkingen. 

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden