Je eigen Heilig Wiel van Balans

Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Een kwantumsprong die je in verbinding brengt met jouw Heilig Wiel van Balans. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. 

Alle stukjes van de zon zijn deel van jou en ondersteunen je in datgene dat je te doen hebt op je weg. In jouw Heilig Wiel van Balans kun je dat ervaren. Dat bekrachtigt je! Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! Vanuit verbinding kun je deze onrustige transformatie-tijd vanuit vertrouwen verwelkomen en zo ook een baken van Licht zijn voor de mensen om je heen.

Je nieuwe perspectief herkennen en de energie van jouw Heilig Wiel van Balans integreren.
Ingesproken berichten helpen je erbij!

In een aantal ingesproken berichten vertel  ik op basis van jouw Maya geboorte-energie over jouw eigen transformatieproces in deze tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je verbindt met je nieuwe perspectief en je heilig wiel van balans. Met één of meer foto's breng ik jouw heilig wiel van balans ook in beeld. Dat helpt om de informatie ook in de diepere laagjes toe te laten. Ook ontvang je een gesproken meditatie/affirmatie om de energie van jouw heilig wiel van balans op celniveau te integreren. 

Vul het formulier onderaan de pagina in met je naam, geboortedatum en je 06 nummer. Dan spreek ik binnen een week de berichten en meditatie voor je in. Je kunt de berichten ook via de mail ontvangen.


Investering in jezelf  €25.-

Consult - Heilig Wiel van Balans

In een consult kan ik uitgebreider op alles ingaan, de achtergronden en diepere betekenis met je delen en je de energie ervan ook in een opstelling laten ervaren. Duur van het consult 1,5 tuur. Kan ook in Haarlem.
Kosten  €75.-.

Aanvragen / afspraak maken