Liefde leven - 22 meditaties /activaties

Lieve mensen, deze uitdagende tijd vraagt ons om een keuze te maken, een keuze voor liefde. Liefde als norm, als basis van waaruit we verder gaan. 
Liefde vraagt je om alle ingewikkeldheid los te laten, om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven. Juist in die eenvoud ligt een enorme diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. De Tzolkin wijst ons in deze bewustzijnsgroei de weg.


22 meditaties/ activaties helpen je om jouw keuze voor liefde bewust te leven, te verdiepen en  te versterken. Uit je hoofd, in je hart, in de kracht  en wijsheid van liefde. 22 is de frequentie van een nieuwe wereld bouwen, 22 is ook de verbinding in het Ritme van de Eenheid waarin we de tijd ervaren vanuit een heel nieuw perspectief, als een Heilig Wiel van Balans waarin alles elkaar ondersteunt en versterkt. 

Het Ritme van de Eenheid' slaat voor elke Maya-dagenergie de brug naar het eenheidsbewustzijn. 22 dagen lang ontvang je elke dag een afstemming die je ondersteunt om de kracht van liefde te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en . verhoogt en verfijnt je energie en bewustzijn. De eenheidscodes die in de berichten verweven zijn worden op zielsniveau herkend en geactiveerd. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen een nieuwe wereld te bouwen.

Liefde leven - 22 meditaties van 7 t/m 28 dec.

Ontvang vanaf 7 december 22 dagen lang elke dag een ingesproken meditatie / activatie. De dagelijkse berichten bekrachtigen je deze periode om in de rust, kracht en innerlijke vrede van je centrum te blijven en zo een ank(h)er te zijn voor jezelf en anderen.
In deze periode valt ook 21 december. Acht jaar na die bijzondere datum: 21-12 - 2012 wordt de eenheidsenergie energie nu  krachtig geactiveerd. Ik kijk er naar uit om samen in deze energie te bewegen! 


Investering in jezelf: €22.-  (onder de knop nog meer info over de berichten )
Volgende cycli waar je je voor kunt aanmelden:
10e cyclus - manifestatiekracht - 16 januari t/m 6 februari 2021.
12e cyclus - helderheid en nieuwe stabiliteit - 25 februari t/m 18 maart
1e cyclus - geboorte geven - de kerndagen! - 6 t/m 27 april 

Toegankelijk voor iedereen! Stroom je mee? 
inspirerend, meditatief en bekrachtigend!

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig. Het gaat puur om het ervaren en integreren van de energie. Als je wilt weten vanuit welke visie en afstemming ik de berichten inspreek kun je een kijkje nemen in het inkijkexemplaar van het Ritme van de Eenheid. 
Klik hier voor meer info in het inkijkexemplaar van het Ritme van de Eenheid