Liefde leven

In deze jaren vindt een grote energieverschuiving plaats. Alles wordt nieuw, zowel in de binnen- als de buitenwereld. Het is een uitdagende tijd die je te midden van alle polariteit vraagt om een keuze te maken, een keuze voor liefde. Zo ben je dienstbaar aan het collectieve transformatie proces naar de volgende dimensies van Zijn. 

Wanneer je bewust kiest voor liefde en daar ook naar leeft, kun je voelen hoe de energie van nu je krachtig ondersteunt en je meer en meer een nieuw perspectief geeft waarin je de tijd gaat ervaren als het Eeuwige Nu, waarin je je verbonden, gesteund en gevoed weet door alles wat is. Het Ritme van de Eenheid activeert!

Afstemmen op het Ritme van de Eenheid ondersteunt je om de nieuwe energie te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen, om je energie en bewustzijn verder te verhogen en het bekrachtigt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Nieuwe dimensies openen zich waarin we leren om moeiteloos te manifesteren en samen een nieuwe wereld te bouwen. De Tzolkin wijst ons de weg. Stroom je mee in de energie vanaf 8 december?

Liefde leven in het Ritme van de Eenheid
Online - van 8 t/m 27 dec.

Elke 20 dagen activeert een nieuwe manifestatiecyclus in 'het Ritme van de Eenheid '  een periode met een specifieke dynamiek of bewegingsenergie, een onderstroom in de energie die je ondersteunt om in het Nu te blijven, in verbinding met de dragende, voedende kracht van het leven en te doen wat je moet doen.

Ontvang vanaf 8 december 20 dagen lang elke dag een ingesproken bericht, inspirerend, meditatief en bekrachtigend.
Dit is de periode van de 8e manifestatiecyclus, die je helpt om in de rust, kracht en harmonie van je centrum te komen en te blijven, zodat je kunt leven wat je gelooft. In deze periode valt ook 21 december. 8 jaar na die bijzondere datum: 21-12 2012 - word er opnieuw een intense activatie van de volgende fase in het collectieve transformatieproces voorzien en voorvoeld. Mooi dat we in deze energie samen bewegen en elkaar versterken om de transformatie van het donker naar het licht te manifesteren en integreren. 

Investering in jezelf: €22.- 
Datum volgende cyclus waar je je voor kunt aanmelden volgt.

Toegankelijk voor iedereen! Stroom je mee? 
inspirerend, meditatief en bekrachtigend!

De berichten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig. Het gaat puur om het ervaren en integreren van de energie. Als je wilt weten vanuit welke visie en afstemming ik de berichten inspreek kun je een kijkje nemen in het inkijkexemplaar van het Ritme van de Eenheid. 
Klik hier voor meer info in het inkijkexemplaar van het Ritme van de Eenheid

 

Ook kan ik het Ritme van de Eenheid aan je uitleggen aan de hand van je eigen Maya geboorte-energie en heilig wiel van balans.
Dat maakt het heel helder en geeft inzicht in jouw persoonlijke transformatieproces 
 meer info

 

Voor wie bekend is met de Tzolkin - over de manifestatiecycli:
Er zijn 20 periodes van 13 dagen, de golven of Lichtimpulsen, die de vrouwelijke innerlijke scheppingscyclus vertegenwoordigen. Elke schepping begint in je innerlijke wereld. Er zijn ook 13 cycli van 20 dagen. Deze vertegenwoordigen de mannelijke scheppingscyclus die jouw scheppingskracht handen en voeten geeft! Beide cycli werken samen in het Ritme van de Eenheid. De eerste manifestatie cyclus is de midden kolom, de 20 kerndagen, die zijn als een geboortekanaal. Meer info hierover in 'Maya Kristalbewustzijn' en het 'Ritme van de Eenheid' en in de opleiding.