Lezing - vrij, blij en bewust leven met de Tzolkin


De universele kennis en wijsheid 
van de Maya's  
is voor mij een grote inspiratiebron waar ik graag over vertel

afgestemd op de energie van het moment en de mensen die aanwezig zijn. De lezingen en inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen!

 

Wil je een lezing organiseren? Op verzoek geef ik lezingen op locatie.

Lezingen / inspiratiemiddagen

Elke dag en elke periode heeft een eigen energie en eigen mogelijkheden tot groei. Deze kennis helpt ons juist in deze tijd om de verbinding met eenvoud, met de eenheid én onze eigen innerlijke natuur te herstellen. 
De energie van de dag en de periode waarin ik de lezing / inspiratiemiddag geef, verwerk ik in de lezing, waardoor het voor een ieder herkenbaar is en raakt op het persoonlijke vlak. Ook is er aandacht voor je persoonlijke horoscoop-informatie gerelateerd aan het thema. Hoe kun je deze aflezen uit de Tzolkin?

Meditatieve momenten, ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de helende klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen! Ook als je al bekend bent met de Tzolkin zal een lezing of inspiratiemiddag je nieuwe waardevolle inzichten geven en daarnaast gewoon een fijne inspirerende ontmoeting van hart tot hart. 

Op de agenda

Zaterdag 14 maart - Lezing - Inspiratiemiddag - In Enschede
over het nieuwe boek: Het Ritme van de Eenheid

Een middag delen in het Ritme van de Eenheid is een mooi en inspirerend avontuur dat je energie en bewustzijn verhoogt en nieuwe manieren van waarnemen activeert. Er is ruimte voor je eigen vragen. Wat vertelt de Tzolkin over jouw eigen transformatieproces naar de volgende dimensies? Simone Elschot is onze gastvrouw!

Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur - kosten €10.- / incl. koffie, thee en wat lekkers

meer info over het Ritme van de Eenheid

Zondag 1 maart - Lezing - Inspiratiemiddag Bewust Mens-zijn

Het is tijd om te kiezen voor groei, voor de volgende dimensie op ons pad.
Het is tijd om ons te herinneren dat we veel krachtiger zijn dan we op dit moment nog kunnen bevatten! De schijnzekerheden waarin de materiële wereld ons wil laten geloven mogen we loslaten… De Tzolkin geeft je inzicht in de universele wetten, helpt je oude patronen en manieren van waarnemen los te laten en wijst je de weg naar vrij, blij en bewust leven…Er is ruimte voor je eigen vragen in dit thema. Wat zegt de Tzolkin daarover?
Tijd: van 14.00 tot 16.00 - Kosten €13.- inclusief koffie, thee en wat lekkers