Leela (Silver) - Blauwe Lunaire Aap

De afgelopen jaren heb ik onder de naam Silver boeken gepubliceerd. Vanaf mei 2021 gebruik ik de naam Leela. Het is een naam die op bijzondere wijze naar me toe is gekomen en die bovendien 'toevallig' ook helemaal past bij de energie van de Blauwe Lunaire Aap, mijn Maya geboorte-energie.

Aap 
is het innerlijke magische kind dat in verbinding staat met de de paranormale wereld en dat kosmische informatie kan samenvatten in woorden. Het kind is speels, spontaan, authentiek en transparant. Het durft nog te dromen en gelooft in die dromen. Het kind is vol verwondering over het leven en treedt het vanuit verbinding met de Bron en vanuit een natuurlijke wijsheid open en verwachtingsvol tegemoet.

That's me, dat wil ik leven! Nadat ik deze intentie voor mezelf uitsprak kwam de naam Leela naar me toe. De naam betekent een speelse energie, het hemels spel van de Bron dat mijn aandacht en mijn hart wil winnen. 

Hoe het begon 

Zomer 1967 was het denk ik, zomaar een avond vlak voor het slapen gaan. Ik herinner het me als de dag van gisteren… Ik was 6 jaar en dacht na over het leven, over hoe alles is ontstaan. Grote vragen voor een klein meisje en ik werd er dan ook helemaal duizelig van. 

Mijn vader probeerde het me uit te leggen:

“Stel jaar voor dat alles, de aarde, de maan, de zon en de sterren in een grote schoenendoos zitten…”  “Ja maar, vroeg ik, wat is er dan buiten die schoenendoos?” . “ Daaromheen zit nog een grotere schoendoos, en daar omheen nog één en zo gaat dat maar door” zei hij. Toen duizelde het me natuurlijk alleen nog maar meer... 

Ik stelde mijn volgende vraag:

“Als er een boek zou zijn waar alles in stond over het leven, zodat je het helemaal kon begrijpen, zou je het dan kopen al kostte het wel honderd gulden?” Ik weet eigenlijk niet wat zijn antwoord was, maar ik weet nog heel goed dat ik dacht: “Ik zou het wel weten!”

Zo’n boek is er niet weet ik inmiddels.

Maar er is wel heel mooie universele kennis die antwoord geeft op heel veel vragen en nog belangrijker, die je toegang geeft tot je eigen verbinding met Alles Wat Is en tot de antwoorden die je daar zelf, van binnenuit kan vinden.

Het is deze kennis die ik graag met je wil delen

door de boeken, abonnementen en coaching berichten, in lezingen, meditaties en ontmoetingen, in de workshops en de inwijdingsweg.

De vragen van het kleine meisje gaven aan dat het antwoord gevonden wilde worden. Steeds nieuwe vragen blijven komen, nieuwe antwoorden willen 
gevonden worden, in deze bijzondere tijd waarin we ontwaken in het Kristalbewustzijn!

Samenwerking met Carla

Op 15 november 2012 kreeg ik de ingeving om mijn eerste boek 'Droom je leven' te schrijven. Meteen daarna kwam een volgende ingeving binnen: 'Vraag Carla of ze tekeningen wil maken voor het boek.'  We kenden elkaar toen nog niet goed maar toen ik belde zei ze meteen ja. Het was het begin van een moeiteloze en vooral vreugdevolle samenwerking waarin we steeds weer tot nieuwe inzichten komen. Zonder Carla zou de hele Maya Kristal-weg zoals die zich heeft ontvouwen nog onder de sluiers liggen. Zij is mede inspirator en zo samen te mogen creëren voelt als een groot cadeau! 

Onze plek

Sinds juli 2009  wonen wij, Johan en Leela, in de kop van Overijssel, in Kallenkote, in de mooie omgeving van o.a. Steenwijk, Havelte, Giethoorn en Diever. Het was onze gezamenlijke wens om een plek te creëren waar mensen zich welkom voelen, een plek om te delen, een plek om samen van te genieten en waar je als vanzelf bij jezelf komt en je energie en bewustzijn kunt verhogen. We kijken er naar uit je te verwelkomen!