Een nieuw perspectief

In deze jaren vindt een bijzondere energieverschuiving plaats. Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen.

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding,
bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg.

In een aantal ingesproken berichten
 vertel ik op basis van jouw Maya geboorte-energie over jouw eigen transformatieproces in deze uitdagende tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je verbindt met een nieuw perspectief. Als je de energie herkent kan je het makkelijker toelaten en er vanuit innerlijke kracht in meebewegen.  

Ook ontvang je een gesproken meditatie/affirmatie die je ondersteunt om de nieuwe energie te integreren in je cellen, in je Zijn en je Doen. Dat bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg.

Hetzelfde kan ik doen voor jouw jaarenergie.
Dat geeft je nog meer inzicht in jouw actuele transformatieproces!

Vul het formulier onderaan de pagina in met je naam en je geboortedatum. Dan spreek ik binnen een week de berichten en meditatie voor je in. Je kunt de berichten via whatsapp, signal of email ontvangen.

Heb je een specifieke vraag die ik mee mag nemen?
Dat maakt je reading nog gerichter. Voor deze optie betaal je €12.50 extra

Kosten:
berichten op basis van je  geboorte-energie €22.-
berichten op basis van je  jaar-energie €22.-
berichten op basis van je  geboorte- én jaar-energie €40.-
extra levensvraag om mee te nemen €12.50

Consult - Heilig Wiel van Balans

In een één op één sessie kan ik uitgebreider op alles ingaan, de achtergronden en diepere betekenis met je delen. Vanuit jouw nieuwe perspectief maak je verbinding met de energie van jouw Heilig Wiel van Balans. Dat kan ik je laten zien en ervaren. Zo geef je jouw geboorte-energie een nieuw fundament van Licht. Heel waardevol! Kosten  €75.-.

Aanvragen / afspraak maken