Kristalbewustzijn

Moeder Aarde nodigt ons in deze tijd uit 
om ons te openen voor haar essentie, 
voor de helende kristalenergie
die uit haar wezen stroomt.

De aarde bestaat voor een deel uit silicium, kiezel, of kristal. Kristal is een heldere zuivere en krachtige geleider van bewustzijn en gaat verbindingen aan.

We leven op een kristallen bol met een levend bewustzijn en een enorme liefdeskracht! 

Lijnen van licht verbinden de krachtplaatsen op de aarde en vertegenwoordigen een navigatie systeem van universele liefde... 

 

De navigatie van de Aarde

Met je voeten stevig op de aarde kun je zelf ervaren dat de Aarde een liefdevolle leidende kracht is. Wees alert en zie hoe synchroniciteiten jou op je reis door het onbekende de weg wijzen. Deze bijzondere toevalligheden geven je een diep vertrouwen dat je op de juiste weg bent en laten je ervaren dat je deel bent van het grote geheel. Het leven zorgt als een goede moeder voor jou. Jouw weg mag moeiteloos zijn! Neem dit weten mee in je hart en ervaar de dimensies die zich in deze tijd openen.

Ca Lahun - De Kristallen Toon van Samenwerking 

Ca Lahun is de Maya naam voor de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. Het leven vraagt ons nu om onze inzichten te delen zodat we elkaar kunnen voeden en inspireren tot een hoger bewustzijn. Zo werken we samen om een nieuw tijdperk van Vrede te realiseren.

Kristalmeditatie - Activeer je Kristalbewustzijn!

Door te luisteren naar informatie over jouw oorspronkelijke blauwdruk voor balans en een Kristalmeditatie afgestemd op jouw Maya geboorte-energie kun je jouw kristalbewustzijn activeren en integreren.

Je ontvangt

de beschrijving van je Maya geboorte-energie
een voor jou ingesproken uitleg van je oorspronkelijke blauwdruk voor balans
met e
ssentiële sleutels om

  • vertrouwen te activeren,
  • te voelen wie je bent en te laten zien wie je bent,
  • transformatie en heling toe te laten,
  • innerlijke kracht , balans en daadkracht te ervaren.

een voor jou ingesproken kristalmeditatie om
je energie te verhogen
je kristalbewustzijn te activeren en integreren
wortels te geven aan je licht
en je te verbinden met bezield en creatief leven.

Kosten €15.-

Hoor, het leven roept!

Silver - kristalboeken.nl

Hoor, het leven roept, 

raakt je met haar stralend licht!

Duizenden belletjes van vreugde 
stromen uit de bron 
en wekken nu je scheppingskracht.

Mooi Mens, 
herinner je wie je bent en straal!

Je persoonlijke Maya Kristalboek helpt je erbij!

Je eigen weg en leidraad in een persoonlijk boek 

Je eigen Maya Kristalboek, op maat voor jou gemaakt bevat jouw volledige horoscoop en wijst je je stap voor stap de weg om je energie en bewustzijn te verhogen, om je cellen te voeden met lichtkracht, om steeds krachtiger te staan voor wie je bent en trouw te zijn aan jezelf.

Je kunt er zelf mee werken, maar als je wilt kun je daarnaast de verdieping aangaan in consulten, live of via Zoom. 
Dat kan ook aan de hand van een Maya Kristal Opstelling. Je kunt de verschillende aspecten opstellen en dat opent de energie en betekenis van het boek op een prachtige wijze!

Maya Kristal Blauwdruksessie

Uit je hoofd, in je hart! In een sessie kan ik je jouw oorspronkelijke blauwdruk laten ervaren, zoals bijvoorbeeld jouw blauwdruk voor balans, waarin het heel natuurlijk is om gewoon ontspannen jezelf te zijn en waarin jouw oorspronkelijke lichtkracht wordt geactiveerd. 

Een Maya Kristal opstelling opent  op een speelse manier heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, waarin je antwoorden op je vragen van binnenuit ontvangt. 
Op eenvoudige en natuurlijke wijze ervaar je een uitlijning van de verschillende aspecten van je blauwdruk. Dit activeert  heling op celniveau. Een bijzondere ervaring om mee te nemen in je hart en je Zijn!

Heb je een vraag?