Kristalbewustzijn

Silver - kristalboeken.nl

Moeder Aarde nodigt ons in deze tijd uit 
om ons te openen voor haar essentie, 
voor de helende kristalenergie 
die uit haar wezen stroomt.

De aarde bestaat voor een deel uit silicium, kiezel, of kristal. Kristal is een heldere zuivere en krachtige geleider van bewustzijn en gaat verbindingen aan. 

We leven op een kristallen bol met een levend bewustzijn en een enorme liefdeskracht! 

Lijnen van licht verbinden de krachtplaatsen op de aarde en vertegenwoordigen een navigatie systeem van universele liefde... 

Met je voeten stevig op de aarde...

kun je zelf ervaren dat de Aarde een liefdevolle leidende kracht is. Volg je voeten, voel en zie waarheen ze je leiden. Wees alert en zie hoe synchroniciteiten jou op je reis door het onbekende de weg wijzen. Deze bijzondere toevalligheden geven je een diep vertrouwen dat je op de juiste weg bent en laten je ervaren dat je deel bent van het grote geheel. Het leven zorgt als een goede moeder voor jou. Jouw weg mag moeiteloos zijn! Neem dit weten mee in je hart en ervaar de dimensies die zich in deze tijd openen.

Ca Lahun - De Kristallen Toon van Samenwerking 

Ca Lahun is de Maya naam voor de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. Het leven vraagt ons nu om onze inzichten te delen zodat we elkaar kunnen voeden en inspireren tot een hoger bewustzijn. Zo werken we samen om een nieuw tijdperk van Vrede te realiseren.

De kristalenergie van je blauwdruk voor balans 

De essentie en diepe betekenis van jouw blauwdruk voor balans is te herkennen in het woord Hunab K’u, het Maya-woord voor God of de Bron.  Hunab staat voor God en K’u betekent piramide. De oude Maya’s herkenden dat de Mens in essentie een piramide-energie is waar de godkracht doorheen stroomt... 

Wanneer je de piramidekracht van jouw balans ervaart ben je thuis in jezelf en aanvaard je jouw scheppings-kracht als een natuurlijk en vanzelfsprekend gegeven... Dan activeert ook een piramide met een punt in de Aarde en geeft het zesde zegel, de bezielende kracht, wortels aan jouw licht.

De dubbele piramidevorm laat nu de energie van de octaëder ervaren, een kristalvorm met acht vlakken die je in balans brengt en die je hartchakra opent en activeert.. Je ontwaakt in het kristalbewustzijn! 

Activeer je Kristalbewustzijn

In een consult kan ik je jouw blauwdruk van balans laten ervaren waardoor heling en bewustzijn op celniveau wordt geactiveerd. Stap voor stap laat ik je alle aspecten van je balans herkennen. Daar kun je bovendien ook heel gericht mee werken voor jezelf. Je ontvangt een 'blauwdruk boekje' met helende teksten, tekeningen en affirmaties en een ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn steeds meer te kunnen integreren.

 

Kosten voor een consult van 1,5 uur inclusief blauwdruk boekje en ingesproken meditatie: €85.-

 
Tip - een persoonlijk Maya Kristalboek bevat ook deze informatie en nog veel meer! Boek met consult €135.-
Kan ook in Haarlem - aangeven in het formulier

Afspraak maken