Kosmische Aarde 

Het huidige collectieve transformatieproces activeert de verbinding met ons Hogere Zelf.

Stap voor stap brengen we ons dagelijkse zelf meer op één lijn met ons hogere zelf. Vanuit de Bron activeert nu de frequentie om samen met Moeder Aarde terug te keren naar de Bron en de originele blauwdruk van het leven.

'In mijn hart maak ik verbinding met de kristallijnen essentie van Moeder Aarde.
Voor mijn innerlijk oog zie ik onze planeet in haar oorspronkelijkheid. Alles straalt in de kracht van eenvoud en helderheid.
Puur natuur, in een multidimensionale verbinding met alles wat is. Moeder Aarde houdt me de spiegel van waarheid, schoonheid en eenheid voor.'

Poort naar de Kosmische Aarde

Moeder Aarde, onze prachtige planeet heeft een speciale plek en bijzondere betekenis in het universum. Met een enorme diversiteit aan levensvormen is het een plek waarin we kunnen leren en groeien in liefde. Liefde opent nu de poort naar Bewust Kosmisch Mens-zijn. 

Onder de sluiers hebben we op deze planeet een lange reis gemaakt door de 3e dimensionale werkelijkheid en in detail kunnen onderzoeken hoe het leven werkt en beweegt. Dat bewustwordingsproces geeft ons samen met Moeder Aarde de kans om onze energie en ons bewustzijn te verhogen naar de volgende dimensies. Niet alleen in de geest, maar ook in de vorm, in het lichaam. Dat is uniek in het universum. Jij bent deel van dit proces dat nu plaatsvindt. Wow, wat een avontuur, intens transformerend! Laat je niet meesleuren in de intensiteit en  ontspan... 
Als je in verbinding blijft, dicht bij jezelf, wijst synchroniciteit je op prachtige wijze de weg. Alles zal op het juiste moment en op de juiste manier gebeuren. De energie van nu ondersteunt dit proces volledig.

Alles wordt nieuw - leven vanuit een nieuw perspectief

Alles wordt nieuw. Zowel in de binnen- als in de buitenwereld. De energie van nu brengt je in zeven stappen naar een nieuw perspectief. We maken letterlijk een sprongetje in de tijd! Een kwantumsprong die je in verbinding brengt met het Ritme van de Eenheid! Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen en je energie en bewustzijn verder te verhogen. Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding met je hogere Zelf, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Beweeg uit de omgeving van polariteit naar een hoger niveau van manifestatie, zonder frustratie! Al jouw woorden, gedachten, daden en intenties zullen de zaden laten kiemen en hen helpen te groeien. 

Zo bewegen we naar en in de energie van de Kosmische Aarde waarin heel nieuwe oplossingen zich aandienen voor de uitdagingen die we in deze tijd ervaren, voorbij de kennis die we tot nu toe hadden. De Tzolkin is een prachtig hulpmiddel om dit proces te herkennen, om er bewust verbinding mee te maken en te leven vanuit het eenheidsbewustzijn .

Kosmische Aarde - Ingesproken berichten
Beweeg je mee in het Ritme van de Eenheid?

Elke 13 dagen activeert een nieuwe lichtimpuls in het Ritme van de Eenheid. (7 dagen eerder dus! Dat is de energieverschuiving in deze tijd. Doorgegeven door Hunbatz Men - Maya Oudste). Deze ingesproken berichten ondersteunen je dagelijks om je te verbinden met het nieuwe perspectief, waarin we de energie van de eenheid en de verbinding met ons hoger zelf ervaren. 

Dan maken we van daaruit ook verbinding met het transformatieproces dat in ons dagelijkse zelf plaatsvindt. Dat laat zich zien en voelen in de 'gewone' dagenergie. We omarmen het vanuit de verbinding met ons hogere zelf. Dan maken we de transformatie-stapjes, die ons dagelijkse zelf op één lijn brengen met ons hogere zelf.

Kosten per Lichtimpuls van 13 dagen: €22.- De berichten kun je aanvragen in formulier onderaan deze pagina

eerstvolgende Lichtimpuls - Geel Zaad  activeert 13 augustus

Thema: Kies voor groei voorbij zekerheid en ga je weg vanuit je spontane authentieke Zelf. 
Omarm je natuurlijk leiderschap door het voorbeeld dat je leeft en daarmee geeft.

Tip:  Een bijzonder cadeautje!

Ben je in een Lichtimpuls jarig, dan hebben deze berichten nog een extra waarde! Geef je jaarenergie en de weg die je dit jaar gaat Lichtkracht mee! Je kunt de berichten steeds opnieuw luisteren zodat je er ook steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en ervaren. Een bijzonder cadeautje aan jezelf !

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden