Maya Kristal Blauwdruksessie 

piramidekracht en kristalbewustzijn - www.kristalboeken.nl

In balans blijven is belangrijker dan ooit, zo blijf je weg uit de oude patronen en kun je jezelf daadwerkelijk een nieuw fundament geven. 

In een Maya Kristal Blauwdruksessie kan ik je jouw oorspronkelijke blauwdruk laten ervaren waarin het heel natuurlijk is om gewoon ontspannen jezelf te zijn en waarin jouw  oorspronkelijke lichtkracht wordt geactiveerd. 

Eerst laat ik de verschillende aspecten van je blauwdruk herkennen en ervaren in een tafelopstelling. Daarna leg ik het patroon op de vloer neer en kun je door op de verschillende zegels van je blauwdruk te staan ook de energie van binnenuit ervaren en jouw kristalbewustzijn activeren.

Ervaar het zelf  - heling op celniveau - verbinding met je eigen hartkristal

Een Maya Kristal opstelling opent  op een speelse manier heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, waarin je antwoorden op je vragen van binnenuit ontvangt. Op eenvoudige en natuurlijke wijze ervaar je een uitlijning van de verschillende aspecten van je blauwdruk. Dit activeert heling op celniveau en verbinding met je eigen hartkristal. Een bijzondere ervaring om mee te nemen in je hart en je Zijn!  Wat een opstelling precies inhoudt en betekent kan je natuurlijk alleen maar voelen door het gewoon zelf een keer te ervaren :) - De moeite waard!
Kosten voor een sessie van 1,5 uur: €75.-

Naast je blauwdruk voor balans kun je ook elk ander patroon opstellen op basis van je horoscoop. Zo kun je bijvoorbeeld de energie en beweging van je levensweg ervaren, of  jouw persoonlijke transformatiesleutels activeren die je verbinden met het eenheidsbewustzijn en de schepper in jezelf. Misschien heb je zelf een duidelijke vraag, maar we kunnen ook in de ontmoeting kijken wat in het moment past.

Blauwdruk sessie via zoom

Het mooist is je blauwdruk te ervaren in een live sessie, maar ook via zoom kan ik je jouw blauwdruk laten herkennen en ervaren. Duur van het consult ongeveer een uur. Kan iets korten of langer zijn, afhankelijk van wat zich aandient. Kosten €50.-  per uur 

Afspraak maken