Lichter leven - Coaching berichten

Coaching berichten ondersteunen je om lichter te leven in de Nieuwe Aarde-energie, om trouw te zijn aan jezelf, om stap voor stap je weg te vinden, en jezelf in de nieuwe toekomst te dragen, voorbij de pijn en beperkingen van het verleden

Trouw zijn aan jezelf

Omarm jezelf in alles waar je blij mee bent en in alles waar je minder blij mee bent, in alles wat is gelukt en in alles wat nog niet is gelukt. Je bent goed zoals je bent! Daar begint het mee en dat bevrijdt je! Leer te vertrouwen op je eigen wijsheid, op wat goed voelt voor jou, dat mag je volgen. Wat jouw hoogste goed dient, dient ook het hoogste goed van het grote geheel, dat is de eenheid waarin we leven. Dat bewustzijn mag nu helemaal deel van je worden.

De Tzolkin is een prachtige ondersteuning, die je laat herkennen waar je staat en welke stap je nu kunt zetten. Het is een bevestiging van wat je diep van binnen zelf al voelt en weet. Dat helpt om jezelf de toestemming te geven om je innerlijk leiderschap te omarmen en trouw te zijn aan jezelf. Gun het jezelf! Dat is zo helend en bekrachtigend en werkt door in alles! 

Ingesproken coaching bericht(en) - Stap voor stap ontvouwt zich je weg

Heb je een actuele vraag? Over je persoonlijk leven, wisselwerking met anderen, je werkleven, over het verwezenlijken van een idee of droom? Wil je weten welk stukje in de energie op dit moment wordt aangeraakt op de weg die je die jaar gaat en welke stap je kunt doen?

Herkenning helpt je om in vertrouwen te blijven en geduld te hebben. Geduld is onderdeel van elk groei en creatieproces. Dat betekent niet dat dingen perse lang hoeven te duren. Wanneer je kunt ontspannen in vertrouwen kun je meer plezier hebben in het proces. Dan kan de energie vrijer stromen en kunnen dingen vaak juist sneller gebeuren.

Op basis van jouw vraag of vragen kan ik je In een ingesproken coaching bericht helder inzicht geven. Daarnaast werkt de energie van het bericht helend en transformerend.  Door het vaker te luisteren integreer je de energie en verhoog je je energie en bewustzijn. 

In tijden van grote verandering kan het ook fijn en ondersteunend zijn om met regelmaat berichten te ontvangen wanneer het weer tijd is voor de volgende stap, zodat je vanuit lichtheid en een gezonde structuur stap voor stap kunt groeien. Daarnaast kun je me ook tussentijds vragen stellen. Alleen al te weten dat ik er voor je ben in een transformatie periode kan heel ondersteunend zijn!

Heb je belangstelling voor deze optie? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakings gesprek voor verder overleg.

Kosten voor een los coaching bericht: €10.- plus de duur van het bericht (€1.- per minuut)
Een bericht duurt 10 tot 30 minuten.
Kosten voor ondersteuning gedurende een langere periode: Na overleg over de vorm en frequentie doe ik je een voorstel.
Hou je meer van de wisselwerking in een ontmoeting? Kies dan voor een inzichten consult 
Wil je meer weten over je jaarenergie en de weg die je dit levensjaar gaat, dan raad ik een jaarreading aan.

Coaching bericht(en) aanvragen en/of afspraak maken