meditatie - kristalboeken.nl

 

Alles is energie! Als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven en kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. 

Tijd nemen voor jezelf, voor rust, ontspanning en heling is de basis van vrij, blij en bewust leven.

Natuurlijk Helen - de kracht van eenvoud

Alles is energie! Innerlijk leiderschap begint met goed voor jezelf zorgen.
Neem genoeg tijd voor jezelf, voor meditatie en energiewerk. Uit je hoofd, in je lijf, dan kun je voelen hoe het echt met je is, wat je energie geeft en waar je blij van wordt en wat je niet langer dient. Herken wat je voelt, erken het, benoem het, omarm het, omarm jezelf in alle stukjes van je Zijn en laat gaan wat mag gaan...

Dan activeert ook een basisvertrouwen en je zelfhelend vermogen waarin je diep kunt ontspannen, waarin de universele liefde vrij en helend door je heen kan stromen en blokkades oplossen.  Dat is de kracht van eenvoud. Natuurlijk Helen betekent je beseffen dat je niet echt iets hoeft te doen, maar dat het gaat om te Zijn met wat er is, zonder oordeel. Voelen is helen! Antwoorden en inzichten rollen in de ontspanning van binnenuit je bewustzijn in... Dat laat je voelen dat je deel bent van het geheel. Liefde voor jezelf is de basis van je scheppingskracht!

Natuurlijk Helen - Energie consult

Gun  jezelf een fijn, helend  en ontspannend cadeau. Je hoeft niet iets te mankeren, een behandeling is een waardevolle ondersteuning om gezond en bewust te leven. Een moment om samen in te zoomen op waar het voor jou in het moment in essentie om gaat. Vanuit die helderheid en intentie kan de energie haar helende werk doen.

Tijdens de energie-behandeling ben ik kanaal voor de universele energie.
Aarde Kristalhealing en Kosmische healing komen samen in één energie van liefde, licht en levenskracht die ik doorgeef via mijn handen. 
De behandeling zal je datgene geven dat je op dat moment nodig hebt en werkt door op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.

Natuurlijk Helen op afstand.

Afstand is geen belemmering. Je kunt 4 keer een healing ontvangen, zo je wilt op tijden in overleg zodat je de healing bewuster kunt ervaren. Tussentijds en/of achteraf kunnen we uitwisselen over de ervaring. 

Kosten voor een behandeling of 4 keer een behandeling op afstand €65.-

Natuurlijk Helen -  Inwijding

Een inwijding is een energiecadeau dat je mag ontvangen om een diepere verbinding met jezelf en het leven te maken. Wanneer je ervaart dat er van alles in je aan het werk is, maar dat je er geen grip op kunt krijgen, dat je een schakeltje mist waar je niet bij kan komen, kan een inwijding dat energie-schakeltje zijn dat je nodig hebt om de verbinding te maken en een nieuwe flow in je leven te activeren.

 

Een inwijding heeft een heilige ruimte nodig, als in een ritueel. Die creëren we door eerst de tijd te nemen om bij de essentie te komen. Waar sta je nu. Wat heb je nodig? Samen stemmen we af in een wezenlijke ont-moeting, open voor wat er in het moment mag gebeuren en de energie die je mag ontvangen.  Aansluitend genieten van de energie en wat er is aangeraakt.

Kosten in overleg

Natuurlijk Helen - Zelf leren

Wil je zelf leren om te helen met je handen en je intentie? Ik geef je graag de kennis, praktische handvatten en inwijdingen die je de weg wijzen om je verbinding met jezelf en de universele levensenergie te verdiepen en natuurlijk helen toe te passen in je persoonlijk en/of werkleven. Dat is genieten van de kracht van eenvoud. Je geeft jezelf letterlijk een bijzonder geschenk in handen!