Leven in de kracht van het Nu

Innerlijk Ritme

We worden allemaal geroepen naar het Nu...
Deze tijd nodigt ons uit om steeds meer in te dalen in het Nu,
om (nog) meer diepgang en verbinding  te ervaren in de diepere laagjes.

Hoe meer we geaard zijn en in verbinding met de kracht en eenvoud van de natuur, hoe meer onze trilling en energie verhoogt en hoe helderder we kunnen waarnemen . Dat is een groot geschenk! 

De Tzolkin is een prachtig hulpmiddel om die verbinding te verdiepen en versterken. Dat heb je wellicht al ervaren. In deze tijd komt daar nog een nieuw geschenk in vrij. Hoe meer je indaalt in het Nu, hoe meer je in het eenheidsbewustzijn komt en bewust je eigen waarde en scheppingskracht kunt ervaren. Je komt in de stroom van synchroniciteit en moeiteloosheid.

Dát is de Nieuwe Aarde-energie. Met jouw verbinding sla je bovendien de brug voor anderen. Hoe meer mensen bewust in deze energie verbonden zijn, hoe makkelijker het wordt voor de mensen die na ons komen!

Dieper in verbinding - Ingesproken berichten

Elke 13 dagen activeert een nieuwe lichtimpuls (golf), in het natuurlijke ritme van de tijd, een specifieke kwaliteit om in te groeien. Deze ingesproken berichten ondersteunen je 13 dagen lang op een mooie meditatieve manier om je verbinding te verdiepen en gebruik te maken van de mogelijkheden tot innerlijke groei.

Ontvang gedurende de 13 dagen in een Lichtimpuls elke dag ingesproken berichten, die je verbinding met het eenheidsbewustzijn activeren, d.m.v. een inleiding, gevolgd door een meditatieve afstemming op de dagenergie . Dan ook verbinding met het actuele transformatieproces en een affirmatie om de eenheidsenergie van de dag te activeren. De berichten ondersteunen je om je energie en bewustzijn te verhogen en vanuit een ontspannen en verbonden basis, te doen wat je wilt doen. 


Aan het begin van de lichtimpuls spreek ik ook wat basis informatie in over de Lichtimpuls en vertel ik je waar de energie je eigen horoscoop raakt, op welk punt je gegidst wordt, of juist waar je even van een afstandje naar de dingen mag kijken, of wanneer de energie je op zielsniveau raakt etc. Ook dát helpt je natuurlijk om dieper in verbinding te komen!  Als je een eigen transformatievraag hebt kan je dat aangeven bij 'vragen en opmerkingen zodat ik die ook kort mee kan nemen. Wil je uitgebreid op een thema ingaan dan raad ik (aanvullend) een ingesproken reading aan!

Kosten per Lichtimpuls van 13 dagen: €22.-
De berichten kun je aanvragen in formulier onderaan deze pagina

Tip:  Een bijzonder cadeautje!

Ben je in een Lichtimpuls geboren, of jarig, dan hebben deze berichten nog een extra waarde! Ze vertegenwoordigen dan jouw levensweg of de weg die je in een levensjaar gaat en laten je ervaren hoe je jouw weg vanuit de lichtkracht van het nieuwe perspectief kunt gaan. Je kunt ze dan steeds opnieuw luisteren zodat je er ook steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en ervaren. Een bijzonder cadeautje om aan een ander of jezelf te geven!

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden