Verwelkom alle veranderingen, in jezelf én de wereld van nu, vanuit verbinding en vertrouwen.

Volg het ritme van de natuurlijke tijd afgestemd op je eigen horoscoop - dat bekrachtigt je!

Innerlijk Ritme

Wat er ook gaande is in je leven op dit moment en in de wereld,
het is deel van jouw unieke weg naar innerlijk leiderschap!

Door de controle los te laten en je over te geven aan de liefde, kracht en wijsheid van jouw innerlijke leiding, vind je stap voor stap je weg in de nieuwe aarde-energie, voorbij de pijn en beperkingen van het verleden. Zo ben je ook een natuurlijk leider voor de mensen om je heen door het voorbeeld dat je geeft en leeft. De ingesproken coaching berichten helpen je erbij, bevestigen en bekrachtigen je.

Ingesproken Coaching berichten

Elke 13 dagen activeert een nieuwe lichtimpuls (golf), in het natuurlijke ritme van de tijd, een specifieke kwaliteit om in te groeien. 

In de  coaching berichten vertel ik waar de lichtimpulsen jouw persoonlijke horoscoop raken, hoe je de energie kunt gebruiken voor je persoonlijke groei en o.a. wat er in de periode op zielsniveau speelt. Waar het past spreek ik ook een meditatie in en/of ontvang je een affirmatie-tekst via de mail. De berichtjes baseer ik natuurlijk op wat de Tzolkin me laat zien en verder open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 

Geïnspireerde communicatie

Dat is volgens de Tzolkin mijn innerlijke scheppingskracht. 
Ik vind het heel leuk om te doen, de woorden komen als vanzelf en de ingesproken berichtjes worden dankbaar ontvangen in herkenning en als
 bekrachtiging. Ze verhogen je energie en bewustzijn.

Een eigen transformatievraag is heel welkom, dan kan ik nog gerichter inspreken. Maar een vraag is niet per se noodzakelijk. Ik bekijk je horoscoop, voel in en spreek vervolgens per keer ongeveer 15 minuten voor je in. 

De berichten per Lichtimpuls /golf ontvangen

Je kunt de berichten per Lichtimpuls ontvangen.
kosten tijdelijk verlaagd van €17.50 naar €15.00
aanmelden via het formulier onder aan deze pagina

Abonnement voor 4 Lichtimpulsen 

Een abonnement voor 4 lichtimpulsen/golven is een krachtige cyclus, waarin 4 kleuren golven je ondersteunen om je openen voor het nieuwe, om de diepte in te gaan en de beweging in je transformatieproces te herkennen. Het abonnement geeft je heldere inzichten, inspiratie en ondersteuning  om innerlijke groei toe te laten en je innerlijk leiderschap te omarmen.


Kosten voor 4 golven tijdelijk verlaagd van €60.- naar €52.- 
aanmelden  via het formulier onderaan deze pagina.

Op 30 maart start
een nieuwe ronde van de Tzolkin. Een mooi moment om je abonnement te starten!

 

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden