Elke 13 dagen activeert een lichtimpuls* vanuit de Bron een zijns-kwaliteit om in te groeien. Volg het ritme van de natuurlijke tijd afgestemd op je eigen horoscoop - dat bekrachtigt je!

Innerlijk Ritme

De weg van je hart volgen, aandachtig, stap voor stap… Dat vraagt om steeds opnieuw naar binnen te keren met je aandacht en je te verbinden met het weten van je hart. Door de controle los te laten en je over te geven aan de liefde, kracht en wijsheid van jouw innerlijke leiding breng je de dingen verder in beweging…

De Lichtimpulsen helpen je erbij en nodigen je uit om je te begeven in de werkelijkheid van Liefde die de beperkingen en illusies overstijgt waarin de wereld je wil laten geloven. Open je voor de eindeloze mogelijkheden!

De ingesproken coaching-berichten helpen je om de lichtimpulsen te herkennen in je dagelijks leven en er bewust mee te werken.

*Een lichtimpuls is hetzelfde als een golf of een wavespell. 

Ingesproken Coaching berichten

In deze berichten vertel ik waar de Lichtimpulsen jouw persoonlijke horoscoop raken, hoe je de energie kunt gebruiken voor je persoonlijke groei en o.a. wat er in de periode op zielsniveau speelt. Waar het past spreek ik ook een meditatie in en/of ontvang je een affirmatie-tekst via de mail. De berichtjes baseer ik natuurlijk op wat de Tzolkin me laat zien en verder open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 

Geïnspireerde communicatie

Dat is volgens de Tzolkin mijn innerlijke scheppingskracht. Ik vind het heel leuk om te doen, de woorden komen als vanzelf en de ingesproken berichtjes worden dankbaar ontvangen in herkenning en als bekrachtiging. Ze verhogen je energie en bewustzijn.

Een eigen transformatievraag is heel welkom, dan kan ik nog gerichter inspreken. Maar een vraag is niet per se noodzakelijk. Ik bekijk je horoscoop, voel in en spreek per keer gemiddeld 15 minuten voor je in. 

De berichten per Lichtimpuls /golf ontvangen

Je kunt de berichten per Lichtimpuls ontvangen. kosten dan €18.-
aanmelden via het formulier onder aan deze pagina

Abonnement voor 4 Lichtimpulsen - 1 kasteel

4 Lichtimpulsen vormen samen een kasteel, dus een periode van 52 dagen, waarin steeds een rode impuls een nieuw stukje activeert, een witte impuls verdieping en verfijning brengt, een blauwe impuls transformatie activeert en een gele impuls je helpt om dingen te voltooien en de vruchten te plukken van je innerlijk werk.


Een abonnement voor 4 lichtimpulsen/golven helpt je de diepte in te gaan, de beweging in je transformatieproces te herkennen, geeft je heldere inzichten, inspiratie en ondersteuning  om innerlijke groei toe te laten en je innerlijk leiderschap te omarmen. Kosten voor 4 golven €65.- aanmelden  via het formulier onderaan deze pagina.

Op 6 februari start weer een nieuw Kasteel: 
Het Groene Centrale Kasteel van Betovering. 

Ontvang 4 keer, aan het begin van een nieuwe lichtimpuls, geïnspireerde berichten, persoonlijk voor jou ingesproken. De berichten in dit kasteel nemen je mee in een magische vlucht naar de volgende spiraal in de tijd. Adem in je lichtkracht, open je voor de fluisteringen van Spirit en stroom mee met de wind van verandering. Verbind je met de kracht van de visie die in je leeft en open je voor de inspiratie om het leven je eigen mooie kleuren te geven.

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden