Surfen op de golven van het Nu...
Volg het ritme van de natuurlijke tijd afgestemd op je eigen horoscoop - dat bekrachtigt je!

Innerlijk Ritme

De weg van je hart volgen, aandachtig, stap voor stap… Dat vraagt om steeds opnieuw naar binnen te keren met je aandacht en je te verbinden met het weten van je hart. Door de controle los te laten en je over te geven aan de liefde, kracht en wijsheid van jouw innerlijke gezag breng je de dingen verder in beweging…

Het is als surfen op de golven van het Hier en Nu… Ontspannen, open en tijdloos verbonden met het veld van mogelijkheden. Het is een uitnodiging om je te begeven in de werkelijkheid van Liefde die de beperkingen en illusies overstijgt waarin de wereld je wil laten geloven. Open je voor de eindeloze mogelijkheden!

De ingesproken coaching-berichten helpen je om vanuit innerlijke kracht te surfen op  de golven van het Nu, ofwel de periodes van 13 dagen, die elk een innerlijk groei thema en scheppingsproces vertegenwoordigen.

Ingesproken Coaching berichten

In deze berichten vertel ik waar de golven jouw persoonlijke horoscoop raken, hoe je de energie kunt gebruiken voor je persoonlijke groei en o.a. wat er in de periode op zielsniveau speelt. Waar het past spreek ik ook een meditatie in en/of ontvang je een affirmatie-tekst via de mail. De berichtjes baseer ik natuurlijk op wat de Tzolkin me laat zien en verder open ik me voor de inspiratie die ik van Spirit ontvang voor jou. 

Geïnspireerde communicatie

Dat is volgens de Tzolkin mijn innerlijke scheppingskracht. Ik vind het heel leuk om te doen, de woorden komen als vanzelf en de ingesproken berichtjes worden dankbaar ontvangen in herkenning en als bekrachtiging. Ze verhogen je energie en bewustzijn.

Een eigen transformatievraag is heel welkom, dan kan ik nog gerichter inspreken. Maar een vraag is niet per se noodzakelijk. Ik bekijk je horoscoop, voel in en spreek per keer gemiddeld 15 minuten voor je in. 

De berichten per golf ontvangen

Je kunt de berichten per golf ontvangen. kosten dan €15.-
aanmelden via het formulier onder aan deze pagina

Abonnement voor 4 golven - 1 kasteel

4 golven vormen samen een kasteel, dus een periode van 52 dagen, waarin steeds een rode golf een nieuw stukje activeert, een witte golf verdieping en verfijning brengt, een blauwe golf transformatie activeert en een gele golf je helpt om dingen te voltooien en de vruchten te plukken van je innerlijk werk.


Een abonnement voor 4 golven helpt je de diepte in te gaan, de beweging in je transformatieproces te herkennen, geeft je heldere inzichten, inspiratie en ondersteuning  om innerlijke groei toe te laten en je innerlijk leiderschap te omarmen. Kosten voor 4 golven €52.- aanmelden  via het formulier onderaan deze pagina.

Op 16 december start weer een nieuw Kasteel
Het Gele Zuidelijke Kasteel van Schenking. 

Ontvang 4 keer, aan het begin van een nieuwe golf, geïnspireerde berichtjes, persoonlijk voor jou ingesproken. De berichten in dit kasteel ondersteunen je om in het Nu te zijn en de weg van moeiteloosheid te actieveren, om trouw te zijn aan jezelf en je spirituele kracht, om je intuïtie en de kracht van je dromen te volgen en je visie waar te maken en jezelf voorbij de beperkingen van het verleden te brengen.

Sla ons email adres op om de mails goed te ontvangen in je inbox! kristalboeken@gmail.com

Aanmelden