Brug naar de 5e dimensie

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je in 7 stappen naar een nieuw perspectief. De zeven stappen laten dagelijks en ook voor je eigen geboorte-energie een actueel transformatieproces zien. Deze stappen zijn als een brug naar het eenheidsbewustzijn en naar de 5e dimensie.

Je nieuwe perspectief geeft je een heldere, verruimde waarneming, brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven!

Je eigen actuele transformatieproces
Ingesproken berichtjes via whats app

Wil je weten waar je nu staat en wat de energie-verschuiving voor jou persoonlijk betekent? Via Whatsapp kan ik een paar berichtjes voor je inspreken waarin ik vertel over jouw transformatieproces in deze tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je ondersteunt om je eigen brug te slaan naar de volgende dimensies van Zijn.

Workshop en workshop-consult

Een dag delen in het Ritme van de Eenheid geeft je nog meer inzicht in je eigen actuele transformatieproces en helpt je om het van binnenuit te ervaren en te (h)erkennen. De energie van de meesterfrequenties in de Tzolkin ondersteunen je om je eigen brug te slaan naar het eenheidsbewustzijn en de verbinding met je nieuwe perspectief te versterken. Dat helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen
en je energie en bewustzijn verder te verhogen. Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg.

Meditatie, helende klanken, de energie in beeld gebracht met de zonnezegels, voelen, weten en de Nieuwe Aarde-energie verwelkomen en integreren. Ik kijk er naar uit om te delen in de bijzondere energie van dit moment in de tijd en daar samen verder in te groeien!

Op de agenda: zaterdag 14 maart

Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur 
Kosten €75.- incl. workshopboekje, koffie, thee, lekkers en vegetarische lunch.

Je kunt deze workshop ook individueel volgen in een ontmoeting van 2,5 uur. Dat kan ook in Haarlem. Kosten €90.-

Aanmelden / afspraak maken.