Bouwen op het Nieuwe
Manifesteren zonder frustratie

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je in 7 stappen naar een nieuw perspectief. De zeven stappen laten dagelijks en ook voor je eigen geboorte-energie een actueel transformatieproces zien. Deze stappen zijn als een brug naar het eenheidsbewustzijn en naar de 5e dimensie, waarin je leert om te manifesteren zonder frustratie en zo te bouwen op het Nieuwe.

Je nieuwe perspectief geeft je een heldere, verruimde waarneming, brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven!

Je eigen actuele transformatieproces
Ingesproken berichtjes via whats app

Wil je weten waar je nu staat en wat de energie-verschuiving voor jou persoonlijk betekent? Via Whatsapp kan ik een paar berichtjes voor je inspreken waarin ik vertel over jouw transformatieproces in deze tijd. Heldere info die je (h)erkenning en bevestiging geeft en die je ondersteunt om je eigen brug te slaan naar de volgende dimensies van Zijn.

Workshop 14 maart gaat niet door! Alternatief:
Individuele opstelling van je transformatieproces

Het huidige transformatieproces biedt ons de kans om een kwantumsprong te maken! De individuele opstelling met de Maya-zegels helpt je om deze kwantumsprong op alle niveaus te begrijpen en te doorleven.

Het geeft je inzicht  in de nieuwe tijdbeleving en ondersteunt je krachtig om je eigen actuele transformatieproces van binnenuit te ervaren en e (h)erkennen.


Je ervaart hoe de energie van
meesterfrequenties het proces op celniveau ondersteunt en activeert. Dat brengt je dieper in verbinding brengt met je nieuwe perspectief en helpt je om echt los te komen van oude beperkende patronen.

Deze opstelling is een eenvoudige en bijzondere manier
om je energie en bewustzijn verder te verhogen
en heling voorbij de woorden te ervaren.

Duur van de ontmoeting: 2 tot 2,5 uur - kan ook in Haarlem
Kosten €85.-  inclusief persoonlijk transformatieboekje

Aanmelden / afspraak maken.