Bron-verbinding en Kristalbewustzijn

piramidekracht - © Carla Knijn-Voerman -  2019 kristalboeken.nl

De essentie en diepe betekenis van jouw blauwdruk voor  
balans is te herkennen in het woord Hunab K’u, het Maya-woord voor God of de Bron.  Hunab staat voor God en K’u betekent piramide. De oude Maya’s herkenden dat de Mens in essentie een piramide-energie is waar de god-kracht doorheen stroomt... 

Wanneer je de piramidekracht van jouw balans ervaart ben je thuis in jezelf en aanvaard je jouw scheppingskracht als een natuurlijk en vanzelfsprekend gegeven... Dan ben je in verbinding met de bronenergie en de kristalenergie van Moeder Aarde en activeert je kristalbewustzijn. Dan kun je wortels geven aan jouw licht!

Stel je voor.... 

Waarschijnlijk heb je wel eens gelezen of gehoord over de bijzondere en helende kracht van piramides. Stel je voor wat het betekent als je je kunt verbinden met jouw eigen piramide-energie... Dan krijg je misschien een idee van de Mens die je bedoeld bent te zijn, van het Licht dat jij bent en van de verbinding met God in jou... Je bent zoveel meer dan je ooit hebt kunnen denken... Herinner je de kristallijnen piramidevorm die zich om jou heen vormt met de punt naar boven én een tweede piramide gespiegeld in de aarde onder je met de punt in de aarde. Samen vormen zij een kristal met 8 vlakken, de octaëder die resoneert met het hartchakra. De verbinding met dit kristal open je hart en verbind je diepgaand met het kristallen hart van Moeder Aarde!

Bron-verbinding sessie   

In een consult kan ik je de piramidekracht en kristalenergie van jouw oorspronkelijke blauwdruk van balans laten ervaren via een opstelling met de zegels. Dat opent heel nieuwe dimensies, nieuwe dieptes, brengt hoofd-kennis naar een totaal ander level. Je ervaart een uitlijning van de verschillende aspecten van je balans en je multidimensionale zelf. Het is een vol verwondering ervaren en tot leven brengen van jouw kristalenergie. Een bijzondere ervaring om te koesteren en mee te nemen in je hart en je Zijn!
Kosten voor een consult van 1,5 uur inclusief ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn te activeren: €75.- 
Kan ook in Haarlem - aangeven in het formulier 

Ingesproken bericht over jouw balans en bron-verbinding met meditatie

Een andere optie is dat ik een persoonlijk bericht inspreek via whatsapp over jouw balans, over de verschillende essentiële sleutels om verbinding te maken met de Bron in jou, om vertrouwen te activeren als basisenergie, om de energie te herkennen die je helpt om oplossingen te vinden en je inzichten te transformeren tot de juiste actie en wortels te geven aan je licht. Wat ondersteunt je om te voelen wie je bent, te laten zien wie je bent en vanuit innerlijke kracht en balans verandering toe te laten. Daarbij ontvang je ook de ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn te activeren. 

Kosten: €20.-  - aanvragen in het formulier op deze pagina

Blauwdrukboekje met ingesproken meditatie

Of: bestel een blauwdruk boekje van jouw balans in PDF of op papier in een ringbandje via Post NL
en ontvang daarbij de ingesproken meditatie om je kristalbewustzijn te activeren 
Kosten: In PDF - €30.- /  Op papier in ringband via Post NL - € 37.50 

Combi Bron-verbinding sessie met Blauwdrukboekje 

Het blauwdrukboekje bevat helende teksten van jouw blauwdruk voor balans en helpt je om je balans en kristalbewustzijn verder te integreren. Aanbieding: Samen €90.- in plaats €105.- 

Afspraak maken

je volledige horoscoop en eigen inwijdingsweg naar vrij. blij en bewust leven in een persoonlijk boek! meer info