De Maya Astrologie biedt je heldere sleutels om spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven. Nu is de tijd aangebroken om je inzichten en eigen wijsheid te transformeren naar daadkracht en te bouwen op het Nieuwe. Het regenboogperspectief helpt je daarbij! Zo bouwen we samen, ieder vanuit innerlijke kracht, een nieuwe wereld. 

Bouwen op het Nieuwe
Het regenboog perspectief

In deze tijd vindt er een grote verschuiving en diepgaande transformatie in de energie plaats.  Deze verschuiving brengt je in 7 stappen naar een nieuw perspectief, het regenboogperspectief, waardoor je oude patronen en manieren van kijken makkelijker los kunt laten en je jouw energie en bewustzijn verder kunt verhogen.

Het nieuwe perspectief brengt je dieper in verbinding, bekrachtigt je en ondersteunt je in datgene dat je te doen hebt op je weg. Het is nu tijd om je inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk en te doen wat moet worden gedaan! Wanneer je herkent wat er gaande is en wat dat voor jou persoonlijk betekent, kun je het makkelijker toelaten en integreren in je leven

Bouwen op het Nieuwe
Ingesproken berichtjes via whats app

Wil je weten waar je nu staat en wat de energie-verschuiving voor jou persoonlijk betekent? Via Whatsapp kan ik een paar berichtjes voor je inspreken waarin ik vertel over jouw transformatieproces in deze tijd. Heldere info waar je kracht uit kunt putten om te bouwen op het nieuwe. 


Vul het formulier in met je naam, geboortedatum, je transformatie vraag (als je die hebt, zonder specifieke vraag kan het ook) en je telefoonnummer. Dan spreek ik binnen een paar dagen de berichtjes bij je in.

Kosten 
berichtjes op basis van je geboorte energie: €15.- 
berichtjes op basis van je jaarenergie en waar je nu staat: €15.-
Berichtjes op basis van je geboorte-energie én je jaarenergie: €25.-