De Maya Astrologie biedt je heldere sleutels om spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven, om je inzichten te transformeren naar daadkracht 
en te doen wat je moet/wilt doen. Jouw persoonlijke Blauwdruk boekje
maakt die sleutels voor jou herkenbaar zodat je ze kunt gebruiken!

Voltooiing van de transformatie
Ontvang je persoonlijke Blauwdruk boekje

Als je echt in je kracht wilt komen, vraagt dat om los te komen van al het moeten, van de agenda tijd, de tijd is geld tijd...

De natuurlijk tijd is van de 4e dimensie, de dimensie van de geest! 
Als je beheer krijgt over je eigen tijd, krijg je beheer over je eigen geest.
Met dit  persoonlijke verslag kun je, op basis van jouw Maya geboorte-energie, herkennen op welke punten je blokkeert als je 'vast zit' in de agendatijd, in alles wat moet en de hectiek van het dagelijks leven. 

Je eigen unieke verbindende frequentie

Als je deze thema's herkent, kun je ze benoemen, omarmen en loslaten. Je ontvangt jouw eigen unieke verbindende frequentie waardoor de energie door kan stromen en je in de natuurlijke tijd komt, in verbinding met de Bron en het NU. Als je in verbinding kunt blijven in het nu, opent de poort naar innerlijk meesterschap. 

Verbinding met je innerlijke schepper

Nu kun je bewust verbinding maken met het portaal van licht, de plek in jezelf waar het mannelijke en het vrouwelijke samen komen, waar het bewuste en onbewuste samensmelten en je de gebieden die lang in de schaduw hebben gelegen, ofwel 'versluierd' waren, naar de energie van liefde, licht en vreugde kunt transformeren. Dan ontwaakt jouw innerlijke schepper.

Herkenning is vaak genoeg om je energie en bewustzijn te verhogen. Je kunt de teksten steeds opnieuw  lezen wanneer je het nodig hebt zodat ze steeds meer integreren en ze deel van je worden.

Kosten: In PDF via de mail €25.-
Op papier in ringband via Post NL  € 32.-

Blauwdrukboekje met consult

De innerlijke scheppingskracht is verbonden met jouw diepste innerlijke natuur. Bedenk dat we pas beginnen om deze dimensies te ontdekken! Het is als een nieuwe geboorte. Dit is geen informatie die je even zo tot je neemt en dan is het klaar. Daarom is een consult bij dit boekje heel waardevol. 

Er is alle ruimte om deze  verdieping te doorleven. Opstellingen met de Maya zonnezegels  (een bijzondere ervaring!)  in dit thema, maken dat je het met je hoofd en je hart  kunt ervaren en begrijpen, waardoor het nieuwe bewustzijn op celniveau wordt geactiveerd.

De meditatie om de voltooiing van de transformatie is krachtig en heeft in een consult een extra helende en transformerende waarde die krachtig doorwerkt.  Het ligt een beetje aan je eigen behoefte en manier van leren of je hier 1 of 2 consulten de tijd aan wilt besteden. We kunnen het tijdens het consult bepalen.

Kosten:
Verslag in PDF met 1 ontmoeting €80.-
Verslag in ringband met 1 consult €85.-

Blauwdruk boekje met Retraite

En als je echt lekker alle tijd en ruimte wilt nemen, dan kun je ook kiezen voor een korte retraite in het thema van je keuze met 1 of 2 overnachtingen. We hebben een heerlijke plek, met een fijne tuin, in een mooie omgeving. Fietsen zijn aanwezig.

2 ontmoetingen op 2 opeenvolgende dagen met overnachting en maaltijden.
Kosten: inclusief boekje, maaltijden, verblijf en 1 overnachting: €175.-
Extra overnachting €25.-