Er is een energie, uniek in heel de schepping, die alleen maar door jou tot uitdrukking kan worden gebracht. 

Als jij het niet doet komt het niet op de wereld. Besef je hoe bijzonder dat is?

Jouw persoonlijke Blauwdruk boekje helpt je om te herkennen wie je diep van binnen bent, waarom je hier bent en om te laten zien wie je bent! 

Passie, Missie, Zielekracht 
Ontvang je persoonlijke Blauwdruk boekje

Dit persoonlijke verslag geeft je inzicht in je diepere drijfveer in dit leven, in je passie, je missie en je zielenkracht. Je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig.

Hoe meer je kunt zijn wie je bent, hoe belangrijker het wordt om te leven op een manier die bij je past en waar je blij van wordt en om dat wat in je ligt naar buiten te brengen. Waarom heb je voor dit leven gekozen en wat kom je hier doen? En wat is jouw diepere drijfveer in het leven?
 
In jouw diepere drijfveer en keuze voor dit leven ligt je grote kracht, maar je kunt er ook vaak je dieper liggende pijn en lessen in voelen. Wanneer je dit herkent en er bewust en vanuit je hart contact mee maakt, kan er een mooie doorstroming in je energie plaatsvinden. Deze tijd geeft ons alle mogelijkheden om onze zielsangsten en -pijn los te laten.
 
Wat activeert jouw verlichting en welke opdracht hoort daarbij? Hoe vind je de weg naar vrij, blij en bewust leven en wat ondersteunt je in jouw missie? 

 

Herkenning is vaak genoeg om je energie en bewustzijn te verhogen. Je kunt de teksten steeds opnieuw  lezen wanneer je het nodig hebt zodat ze steeds meer integreren en deel van je worden.

Kosten: In PDF - €15.- /  In ringband via Post NL - € 22.-

Passie, Missie, Zielenkracht 
Blauwdruk boekje met consult

In een consult is er alle ruimte om dieper in te gaan op je vragen en wat de Tzolkin daarover laat zien.

We kunnen werken met de energie van de Maya zonnezegels om verbinding te maken met je eigen innerlijke weten en heling op celniveau te activeren.

We doen wat nodig is om oude stukjes naar het licht te brengen en/of om jouw lichtkracht te activeren zodat je kunt leven vanuit jouw unieke Zijn en mogelijkheden. 

Meditatie ondersteund door helende klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en/of de helende harp helpt je om de ervaring verder te integreren en te verankeren.

Aanbieding! 
Verslag in PDF plus consult €75.-  
Verslag in ringband met consult €80.- 
Kan ook in Haarlem