De Maya Astrologie biedt je heldere sleutels om spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven, om je inzichten te transformeren naar daadkracht 
en te doen wat je moet/wilt doen. De Blauwdruk boekjes maken die sleutels voor jou herkenbaar zodat je ze kunt gebruiken!

Pad van Kracht
Ontvang je persoonlijke Blauwdruk boekje

Bewandel je levenspad vanuit innerlijke kracht!
Met dit  verslag, op basis van jouw Maya geboorte-energie en levensweg,  kun je stap voor stap jouw levensweg met alle mogelijkheden en valkuilen te onderzoeken. Je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig.

De inzichten en helende teksten en tekeningen geven je sleutels om
  • Je spirituele verbinding te versterken en bekrachtigen
  • te handelen en creëren vanuit innerlijke kracht 
    en je talent te herkennen en ontwikkelen.
  • Je diepere gevoelens te (h)erkennen en omarmen
    en gelijkwaardige en voedende relaties aan te gaan / ervaren.
  • inzicht te krijgen in je bewustwordingsproces
    en de scheppende kracht van je gedachten 

Herkenning is vaak genoeg om je energie en bewustzijn te verhogen. Om je inzichten ook daadwerkelijk te vertalen naar de dagelijkse praktijk, bevat het boekje ook de informatie over jouw Pad van Kracht.

Pad van Kracht - Zó doe je dat!
Je Pad van Kracht laat je zien en ervaren hoe je jouw uitdagingen in het leven
vanuit lichtheid kunt omarmen, hoe je jezelf kunt helen en hoe in je kracht komt. Je Pad van kracht vertelt je: 'Zo doe je dat!'

Je kunt de teksten steeds opnieuw  lezen wanneer je het nodig hebt zodat ze steeds meer integreren en ze deel van je worden.

Kosten: In PDF via de mail €25.-
Op papier in ringband via Post NL  € 33.-

Blauwdruk boekje met 4 consulten

 In 4 consulten gaan we, stap voor stap, door de verschillende niveaus van je levensweg de verdieping aan. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke levensvragen en om dieper in te gaan op wat de Tzolkin daarover laat zien. Er is de mogelijkheid om opstellingen met de Maya zonnezegels te doen (een bijzondere ervaring!)  waardoor je de informatie van binnenuit gaat ervaren en heling op celniveau wordt geactiveerd.

Meditatie ondersteund door helende klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en/of de helende harp helpt je om de ervaring verder te integreren en te verankeren.

Kosten:
Verslag in PDF plus 4 ontmoetingen €250.-
Verslag in ringband plus 4 ontmoetingen €255.-
Betaling mag in termijnen

Blauwdruk boekje met retraite

En als je echt lekker alle tijd en ruimte wilt nemen, dan kun je ook kiezen voor een korte retraite in het thema van je keuze met 1 of 2 overnachtingen. We hebben een heerlijke plek, met een fijne tuin, in een mooie omgeving. Fietsen zijn aanwezig.

4 ontmoetingen op 2 opeenvolgende dagen met overnachting en maaltijden.
Kosten: inclusief boekje, maaltijden, verblijf en overnachting: €295.-
Extra overnachting €25.-