Jouw volledige geboorte horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. 
Geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. 
Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben.

Maya Kristalboek - Nieuwe Aarde versie  

Alles wordt nieuw! Hoe meer je energie en bewustzijn zich verhoogt, hoe meer liefde in je cellen integreert als de basis van je bestaan.
Je afstemming verschuift , je landt in je eigen diepe zijnslaag en daardoor tril je hoger:) 

Persoonllijk Maya Kristalboek

Nu je trilling verhoogt, verhoogt ook jouw geboorte-energie in trilling. Je trilt letterlijk een toon hoger en daardoor kun je verbinding maken met je oorspronkelijke blauwdruk van liefde.
Voorbeeld: mijn eigen geboorte-energie is Blauwe Aap Toon 2 en verhoogt nu naar Blauwe Aap toon 3


Herkenning en erkenning brengt je thuis in de liefde die jij bent. Bijzonder om te ervaren. Nu klopt het! Je verbinding met de oermoeder, de dragende voedende kracht van het leven herstelt zich en het veld van onbeperkte mogelijkheden opent zich voor jou.

De helende teksten en tekeningen kun je steeds weer opnieuw lezen, om er elke keer weer nieuwe laagjes in te ontdekken en zo de energie van de Nieuwe Aarde meer en meer te integreren

Heb je al een Kristalboek? Ook dan is deze versie in een toon hoger de moeite waard. Ik (Leela) heb ook een nieuwe voor mezelf gemaakt en vind het heerlijk om  me met de energie ervan te voeden. 

133 pagina's full colour en hardcover / €85.- 
 
geen verzendkosten - levertijd ongeveer 3 weken

Inkijk exemplaar

Tip van Leela - Consult bij je boek - aanbieding! 

Een consult helpt je om je boek te gebruiken op een manier die bij jou past. Daarbij kun je ook een opstelling van je blauwdruk ervaren,
waardoor de informatie ook van binnenuit komt
en je de teksten uit het boek op een dieper niveau kunt ervaren.
Kosten boek + consult €155.- (In plaats van €175.-

4 sessies Natuurlijk Leiderschap bij je boek

Een aantal aspecten van je persoonlijke boek zijn heel waardevol en krachtig om te verdiepen en van binnenuit te ervaren. Dat kan in 4 sessies 'Natuurlijk Leiderschap'. Deze sessies  zijn er opgericht jouw eigen nieuwe aarde energie en flow diepgaand te herkennen zodat je er bewust verbinding mee kunt maken en vanuit vertrouwen je Natuurlijk leiderschap op kunt pakken door te kiezen voor groei boven zekerheid, voor bezield en creatief leven en zo het voorbeeld te leven en mee te bouwen aan een nieuwe toekomst.
Kosten boek + 4 sessies €365.- (in plaats van €418.-)