Liefde als norm, als basis van waaruit we verder gaan 

Deze uitdagende tijd vraagt ons om een keuze te maken, een keuze voor liefde. 
Liefde als norm, als basis van waaruit we verder gaan. 


Liefde vraagt je om alle ingewikkeldheid los te laten, 
om te vertrouwen op het weten van je hart en heel dicht bij jezelf te blijven. 
Juist in die eenvoud ligt een enorme diepgang, 
waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd 
en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. 

Vanuit de kracht van liefde
kunnen we een nieuwe wereld creëren. 
Niets is sterker dan de helende kracht van liefde!

De ontdekking van de nieuwe afstemming of telling

Heel lang hebben we als mensheid geleerd in de dualiteit om het spel van licht en donker te doorgronden en bewuste scheppers te worden. Nu worden we langzaam maar zeker meester over het spel, maar de oude energie en afstemming zit nog diep in onze cellen. Leven in de dualiteit betekende je bewuste verbinding met de bron, met jouw bron, met de kracht van liefde vergeten. Dat mag nu veranderen. De illusie van het afgescheiden zijn mag je achter je laten. 

Alles is liefde, jij bent liefde, daar begint het mee. Die herinnering mag je dus integreren in je dagelijkse afstemming, in je geboorte-energie en je jaarenergie. Hoe je dat doet? Het getal 40 vertegenwoordigt in de Tzolkin de Magnetische Zon, de kracht van liefde die ook de weg van liefde activeert. Als je die waarde meeneemt in je afstemming verhoog je je trilling. Je trilt letterlijk een toontje hoger in het zelfde zonnezegel! 
Voorbeeld: Als de dagenergie in de gangbare telling Rode Draak Toon 1 is, is die in deze afstemming Rode Draak Toon 2
Je verbinding herstellen                                                                                                                         

Als je verbinding maakt met die toon hoger en zo dus de kracht van liefde integreert in je afstemming, raakt dat een prachtige snaar in jou, de juiste toon, een trilling die je in harmonie brengt met het patroon van de schepping. Vol verwondering land je in essentie, in de diepe lagen waar je innerlijke kracht woont en waar het gewoon is zoals het is, zonder woorden. Je komt thuis in jezelf. Jij klopt! Tenminste, dat is onze eigen ervaring en die van de mensen waarmee we deze inzichten deelden. Wat een vreugdevolle ontdekking! Hier opent zich de volgende dimensie.

Je kunt het persoonlijke Maya Kristalboek nu ook in deze afstemming bestellen!

Een prachtige optie om liefde in je cellen te integreren. Nu is de tijd rijp om alles wat geleerd hebben in praktijk te brengen, de sluiers lossen op en we kunnen de verbinding met de dragende, voedende kracht van het leven herstellen. De energie van het boek ondersteunt je om te ontspannen in vertrouwen zodat je alle voeding en ondersteuning kunt ontvangen om bezield en creatief te leven. Gewoon door (dichtbij) jezelf te zijn en te blijven. Juist in die eenvoud ligt een enorme kracht en diepgang, waarin je helder waarnemende vermogens worden geactiveerd en je vol verwondering de natuurlijke wijsheid en oplossingen van liefde kunt ervaren. Jouw multidimensionale zelf opent zich.
klik hier om te bestellen

Alles is energie, is trilling, is klank

In die zin is de Tzolkin een muziekstuk, het lied van het universum. Zuiver afgestemd zijn is dus belangrijk om jouw klank, jouw leven, harmonieus te laten zijn en ook als samenleving harmonieus te functioneren. Wanneer je zuiver afgestemd bent op het universele scheppingslied, in de juiste toon, ervaar je dat je deel bent van het lied en ben je je bewust van je goddelijke kern.

Afstemmen op de tijdlijn van Liefde met 'Klopt!' 
de hernieuwde versie van 'Droom je leven'

‘Klopt!’, de nieuwe versie van 'Droom je leven' neemt je van dag tot dag mee in deze nieuwe afstemming en dimensie maar laat je ook zien hoe je heel makkelijk terug kunt naar de afstemming zoals je die tot nu toe gewend was. 'Klopt!' heeft ook een werkgedeelte: 'Jij Klopt!' waarmee je eenvoudig horoscoop waardes kunt aflezen.

Voel wat goed voelt voor jou, wat klopt voor jou. Ervaar het zelf. Laat je hart spreken. Zoek de bevestiging niet buiten je maar vertrouw op je eigen waarneming. Wat je raakt daar kan je wat mee. Dat is jouw waarheid en daar mag je op vertrouwen.

Heb je 'Droom je leven' al?

De teksten zijn hetzelfde als in Droom je leven.  Heb je dat al?
Dan kun je zelf bij het kin-nummer van de dag steeds 40 optellen
en dan de tekst van de energie in de nieuwe afstemming opzoeken en lezen. 
Klopt is een prachtige uitgave, dus wellicht roept het toch om het aan te schaffen.