Het gebed van de Zeven Galactische Richtingen

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 17:56

Namasté ©  Wieneke van de Pavoordt

Ken je het gebed van de Zeven Galactische Richtingen? Het verbindt je met de hartslag van Moeder Aarde en brengt je in verbinding met de Bron, met de onvoorwaardelijke universele Liefde, de essentie van het leven.

In verbinding met de Bron zal datgene wat je moet weten en onthouden op een natuurlijke manier en als vanzelf tot je komen en bij je verankerd blijven. Alles zal zich op de juiste tijd, op de juiste plaats en de juiste manier voor je ontvouwen...

Luisteren...

Het gebed leven

We kunnen deze tijd gebruiken om de verdieping aan te gaan en te focussen op het leven van het gebed in de dagelijkse praktijk, als een natuurlijk leider, gewoon door te zijn wie je bent. Zijn wie je bent... die ervaring verdiept zich steeds verder, dat houdt nooit op. De Maya Kristal inwijdingsweg is geïnspireerd op dit gebed en helpt je om de verdieping aan te gaan. De weg is toegankelijk voor iedereen en je kunt kiezen hoe je de weg wilt gaan.


Aan de hand van een persoonlijk Maya Kristalboek, 
dat jouw volledige horoscoop en inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven bevat.
klik hier voor meer info en om het te bestellen

Of, als je je zelf wilt verdiepen in de Tzolkin,
door middel van het boek Maya Kristalbewustzijn.
meer info en bestellen

Online verdiepen

Met de boeken kan je heel goed zelf aan de gang, maar voor beide opties geldt dat ik je kan begeleiden, in een stukje dat om extra aandacht vraagt, of in de hele weg. Dat kan ook op afstand, d.m.v. ingesproken berichten met uitleg, met werkboekjes in PDF,  met afbeeldingen van de zegels om patronen mee neer te leggen en met persoonlijk voor jou ingesproken meditaties.  Ook telefonische consulten of beeldbellen is mogelijk. (Dat laatste heeft niet mijn voorkeur maar verandert misschien nog). 

Wil je gebruik maken van deze vorm van begeleiding laat het me dan weten! In overleg vinden we de vorm die past voor jou.  Zo is begeleiding ook op deze manier persoonlijk en helemaal afgestemd op jou.

Deze tijd nodigt ook mij uit om het aanbod te vernieuwen en aan te passen. Ideeën waren er al en nu is daar het moment om die te gaan realiseren. Vanaf 2019 ben ik al meer on-line gaan doen. Ik vind het prettig om met mijn stem te werken. Het meest verrassende vind ik misschien wel, dat de energie in deze vorm persoonlijk en dichtbij voelt, zoals ook in een real life ontmoeting. Daar word ik blij van en het spoort me aan hier meer mee te doen.

Ontmoeting - één op één met Silver

Zodra het weer kan is er natuurlijk ook  de mogelijkheid om elkaar real life te ontmoeten en de verdieping aan te gaan, voor een deeltje van de weg of de hele weg.  Dat is nog altijd een heel fijne optie omdat we helemaal in het moment kunnen ingaan op wet er speelt en naar voren komt. Bovendien kun je de opstellingen met de zegels ervaren waardoor je de inzichten van binnenuit ontvangt en een uitlijning van je energie ervaart. Meestal doe ik dat één op één. Dat geeft een mooie ruimte helemaal afgestemd op jou en het past natuurlijk ook helemaal in de energie van Nu. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.