Lichtimpuls van de Rode Aarde van 2 t/m 14 september

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 17:17

Golf van de Rode Aarde © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Moeder Aarde is deze periode de gids op je weg.
Versterk de verbinding met je wortels en wees aandachtig aanwezig. Zo kun je de signalen herkennen die jou de weg wijzen. Herinner je het Licht dat je bent Mooi Mens en vind stap voor stap je weg.

De golf van de Rode Aarde vraagt je om je wortels te versterken en je verbinding met Moeder Aarde te verdiepen. Durf je helemaal voor het leven te kiezen en hier en nu aanwezig te zijn? Alleen in het hier en nu vindt het echte leven plaats! 

De kracht en eenvoud van de natuur brengen je bij jezelf en in contact met je intuïtie. Je hoeft de dingen niet te beredeneren. Wees alert voor de aanwijzingen die het leven je geeft, de 'toevalligheden' die je vertellen welke richting je op mag gaan.

In contact met je wortels kun je ervaren dat het leven je de weg wijst.

Vind je het moeilijk om daarop te vertrouwen? Maak dan contact met je diepere gevoelens. Wat zit jou in de weg?Omarm wat je tegenkomt in jezelf en ervaar dan de helende kracht van acceptatie. Dat brengt je weer bij vertrouwen, bij oervertrouwen!

Het is het vertrouwen dat jij stelt in het leven waardoor je in je kracht komt en waardoor je de stroom van
synchroniciteit en moeiteloosheid op gang brengt. 
Als je erop durft te vertrouwen dat het leven je alles geeft wat je nodig hebt om te groeien dan kun je open zijn, zacht en ontvankelijk... De levensenergie kan haar krachtige en natuurlijke flow weer vinden door jou en je leven. 

Durf te leven! Zorg goed voor je energie. Luister naar de signalen die je lichaam je geeft en doe dingen waar je energie van krijgt, die goed zijn voor jou. Dat maakt je sterk. Aarde, vertrouwen en passie. Hier en Nu! 

Het leven nodigt je deze periode uit om thuis te komen in zelfvertrouwen en in de herinnering aan het Licht dat je ten diepste bent... Het is tijd om je Licht te laten stralen!

In lak'ech, Silver

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande? 

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Tip: Ben je jarig in deze periode?
Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! 

Meer info en aanvragen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.