Lichtimpuls van de Blauwe Aap van 7 t/m 19 augustus

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 om 20:13

Golf van de Blauwe Aap © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Luister naar het kind in jezelf,
eer het kind in jezelf
en kom thuis in jouw Unieke Zijn! 

Deze energie-periode begint precies
in het hart van de Tzolkin,
dicht bij Hunab K'u, de Bron,
de liefde en essentie van Al Wat Is.

Het is dan ook niet gek dat de golf die vandaag begint in het teken staat van de Blauwe Aap, het Goddelijke magische kind in onszelf. 

Het is dat mooie pure kind in ons,
dat nog dicht bij de Bron staat 
en dat nu vraagt om er te mogen zijn...

Het kind in ons verlangt naar speelsheid, naar transparantie, naar spontaniteit en naar al die mooie en wijze kwaliteiten die ons geboorterecht zijn...

Het wil ons de dromen en schatten laten zien die in ons Unieke Zijn verborgen liggen en die we zelfbewust naar buiten mogen brengen. Het kind in jou nodigt je uit: Leef je droom! Gebruik de humor van Aap en durf weer te spelen. Zo kun je het doel van deze 13 dagen bereiken en thuiskomen in je eigen Unieke Zijn.

 

Misschien voel je je juist serieus, te ernstig... 
Weet dan dat het nu de tijd is om de schaduwen uit je jeugd te transformeren. Sta je altijd klaar om een ander te helpen? Nu is het tijd om goed voor je eigen behoeftes te zorgen. Zo kom je in je kracht!

Neem de tijd om helder te zien wat er speelt. Geef jezelf wat je nodig hebt om je vrij, blij en onafhankelijk te voelen. Vrij om jezelf te zijn en je visie te leven. 

 

Geef maar alle ruimte aan de blauwe transformatie-energie van deze periode. Die is bijzonder krachtig en geeft je een prachtige kans om oude patronen en verliesangsten los te laten en om te beschikken over een eindeloze bron van energie. 

Gebruik die energie om in je kracht te komen en om dat mooie unieke kind in jezelf de ruimte te geven die het verdient. Het is het kind in jou dat je leven glans, echtheid en vreugde geeft!

In Lak'ech, Silver

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Tip: Ben je jarig in deze periode?
Geef jezelf (of een andere jarige) een verjaardagsreading cadeau! 

Meer info en aanvragen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.