Lichtimpuls van de Gele Mens van 1 t/m 13 december

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 07:00

Gele Mens - © 2019 Carla Knijn - Voerman kristalboeken.nl

De Lichtimpuls van de Gele Mens is de laatste van dit Witte Kasteel van Overbrugging. 

De eerste lichtimpuls was die van de Rode Hemel-wandelaar, die je uitnodigde om het leven als een avontuur te zien en de moed te hebben om te doen wat liefde van je vraagt, weet je nog?


Daarna volgde een periode van loslaten, om je ook echt voor het nieuwe in je leven te kunnen openen.

De afgelopen 13 dagen stonden in het teken van transformatie. Die Blauwe Storm heeft weer flink zijn best gedaan om je te helpen bevrijden van oude patronen!

Voltooien

De gele energie van deze Lichtimpuls helpt je nu om dingen af te ronden, te voltooien. Je uitdaging deze periode is dan ook om nu echt helemaal JA te zeggen tegen het onbekende en te doen wat liefde van je vraagt. Gele Mens is daarbij een krachtige hulp die je herinnert aan jouw scheppingskracht. Dat begint met je keuze om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven. Die keuze is een daad van liefde en kracht en geeft je een gezond gevoel van eigenwaarde. Kies waar je naar toe wilt en waar je jouw aandacht en energie aan wilt geven. Wat jij je aandacht geeft dat groeit. Hierin ligt jouw grote kracht!

Verbind je met je innerlijke leiding

 en stel je open voor mooie, gezonde en krachtige gedachten. Voel je angst of ben je onzeker, ga dat dan niet uit de weg, maar kijk er naar vanuit liefde. Door je gevoelens te accepteren en te omarmen kom je bij de diepere oorzaak en kun je jezelf helen. Zo kom jij in je kracht en kun jij vanuit je scheppingskracht richting geven aan je leven. Wat een geschenk!

Een Medeschepper zijn, dat is zoals de Mens bedoeld is om te zijn... Laat je niets anders wijs maken. Het is tijd om de misleidingen en pijn uit het verleden los te laten. Je toewijding aan dit proces en aan de onvoorwaardelijke liefde zal je de kracht geven die je nodig hebt.

Vanuit onvoorwaardelijke Liefde kun jij je energie doelgericht in zetten om jouw volledige potentieel te ontplooien. Alles is al in jou aanwezig! Kies voor groei lief Mens. Laat je schijn zeker-heden los en leef je leven vanuit liefde, kracht en wijsheid!

In lak'ech,
Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het 
Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Waar en hoe raakt de natuurlijke tijd je eigen Innerlijk Ritme?

Je kunt een Innerlijk Ritme jaarhoroscoop bestellen die je een jaar lang laat zien waar elke golf je eigen jaarhoroscoop raakt. Dat geeft je een prachtige heldere leidraad om langs te groeien!  Je kunt de horoscoop ook ergens midden in je levensjaar bestellen. Dan breng ik de periode die al voorbij is in mindering. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.