Lichtimpuls van de Witte Wereldoverbrugger van 5 t/m 17 november

Gepubliceerd op 3 november 2021 om 06:06

Loslaten en overgave
aan de liefde voor jezelf

en het weten van je hart.
Dat is thuiskomen in jouw waarheid…

Tijd om los te laten zegt de golf van de Witte Wereldoverbrugger... De afgelopen 13 dagen waren een uitnodiging om het onbekende aan te gaan. Nú gaan we de verdieping aan.

 

Voor je het nieuwe echt begint is het misschien nodig om oude ballast op te ruimen. Emoties, oude patronen of spulletjes in huis die je niet meer nodig hebt. Lekker even loslaten dus!

Misschien voel je juist weerstand...

Niks aan de hand, ook dat hoort bij de Wereldoverbrugger.
Het is die diepe innerlijke weerstand die we vaak hebben tegen verandering. Dat is ons mensen eigen, dus accepteer het maar gewoon, het hoort erbij.

Zodra je dit erkent, voel je vast al een stukje verlichting.
Het mag er allemaal zijn. Juist daardoor ervaar je dat je kan loslaten. Loslaten is een prachtige energie die verdieping brengt en overgave, vergeving, bevrijding en evenwicht.
Allemaal kwaliteiten van de Wereldoverbrugger.

Loslaten slaat de brug  
naar de Liefde voor jezelf,

naar onvoorwaardelijk trouw zijn aan jezelf. Neem de tijd om gewoon weer even te voelen wat jou echt dient op dit moment... Dát is de manier om in je kracht te komen deze periode!

Dán wordt loslaten pas echt genieten. Voel je al die heerlijke energie van overgave, die jou dan nog dieper in verbinding brengt, in de kracht en het weten van je hart? 

Hier, in je hart, ben je weer verbonden met Alles Wat is. Hier voel je je deel van het geheel en ervaar dat je dat jij je energie weer doelgericht in kan zetten...

De Wereldoverbrugger brengt je door loslaten en overgave, prachtige inzichten en verdieping. Door zelf(h)erkenning en onderscheidingsvermogen mag je thuis komen in jouw waarheid. Puur en zuiver...

In lak'ech
Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het 
Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Nieuw! Innerlijk Ritme 
(nieuwe vorm)

Ruim een jaar geleden ben ik gestopt met het abonnement Innerlijk Ritme, nu is er een nieuwe vorm!

Je kunt een Innerlijk Ritme horoscoop bestellen die je een jaar lang laat zien waar elke golf je eigen jaarhoroscoop raakt. Dat geeft je een prachtige heldere leidraad om langs te groeien!  Je kunt de horoscoop ook ergens midden in je levensjaar bestellen. Dan breng ik de periode die al voorbij is in mindering. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.