Golf van de Rode Hemelwandelaar van 3 t/m 15 september

Gepubliceerd op 31 augustus 2019 13:00

Golf van de Rode Hemelwandelaar - © Carla Knijn-Voerman - kristalboeken.nl

De Hemelwandelaar brengt je een krachtige verbinding tussen Hemel en Aarde  en helpt je om het onbekende aan te gaan. Dat is Anno Nu aan de orde van de dag, zowel in de innerlijke als de uiterlijke wereld.

 

Daar is moed voor nodig en ook die geeft Hemelwandelaar je als je je daar bewust voor opent...

Hemelwandelaar vraagt je om te kijken of je op de goede weg bent. Als je diep van binnen weet dat je bent afgeweken van je pad, vind dan de moed om om te keren! Hoe langer je daarmee wacht, hoe moeilijker het wordt.

Maak verbinding met Moeder Aarde. 
Voel je wortels en adem in het Hier en Nu.
Moeder Aarde voelen is jezelf voelen...


Zo kom je in je kracht en kun je de signalen en boodschappen herkennen die jou helpen om gezonde keuzes te maken vanuit je hart. In die intieme verbinding met jezelf en het leven, vind je het oervertrouwen dat je nodig hebt om moedig jouw eigen weg te gaan en te doen wat liefde van je vraagt.

Het is de juiste tijd ervoor... Het leven geeft je alles wat je nodig hebt, als jij je opent in vertrouwen. Zo kun je het doel van deze golf bereiken en je leven leven vanuit passie. Blijf in beweging, zorg goed voor jezelf en je energie. 

Alles is energie. Laat maar stromen en geniet! 
Dát is jouw kracht in deze nieuwe tijd.
Het leven is een avontuur, het wacht op jou...

In Lak'ech,
Silver

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Nu ook 
Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze golf je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.