Lichtimpuls van de Gele Zon van 8 t/m 20 mei 2020

Gepubliceerd op 5 mei 2020 om 05:55

Lichtimpuls van de Gele Zon - © Carla Knijn-Voerman 2019 kristalboeken.nl

Onvoorwaardelijke Liefde,
de sleutel tot jouw scheppingskracht!

 

Of de Zon de komende dagen nu gaat schijnen of niet, de Maya Zon die straalt volop!

De gele energie van de Zon helpt je deze 13 dagen om te groeien in de kracht van liefde, de basis van Bewust Kosmisch Mens-zijn!

Wat er ook speelt in je leven, kijk ernaar vanuit het perspectief van Liefde. Stel jezelf de vraag: Wat zou Liefde doen in deze situatie?

Toegewijd zijn aan de liefde, betekent je oordelen loslaten,
je streven naar perfectie loslaten... De basis is, dat jij goed bent zoals je bent. Jij BENT liefde.

Liefde nodigt je deze periode uit om in je kracht te komen door te kiezen voor groei. Laat de sprankelende levensenergie en groeikracht maar door je heen stromen en kies in het dagelijks leven voor een gezonde structuur die jouw groei ondersteunt.

Zie de harmonie en schoonheid in jezelf, in de ander en in de wereld om je heen en herinner je, dat je je leven kunt leven als een levenskunstenaar. Vanuit deze erkenning en intentie kun je het doel van deze golf bereiken. Deze golf van de Gele Zon, vraagt jou namelijk, om je volledig bewust te worden van je scheppingskracht!

Verbind je met Liefde, met jouw innerlijke zonnekracht... Erken de scheppende kracht van je gedachten en kies welke weg je vanuit je hart en vanuit je eigen vrije wil wilt gaan. Wat wil jij vanuit liefde creëren? 


Heb een mooie tijd!
In Lak'ech, Silver

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Leven in de kracht van het Nu - Ingesproken berichten

Nieuw! 13 dagen lang ingesproken berichten ontvangen in de Lichtimpuls van de Gele Zon. Universele Liefde. De berichten helpen je de energie te herkennen, te ontvangen, te gebruiken voor je innerlijke groei en afgestemd te blijven in de helende kracht en eenvoud van het Nu. Met ook info over waar de Zon je raakt in je persoonlijke horoscoop. meer info en aanmelden

 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.