Lichtimpuls van de Blauwe Hand van 27-9 t/m 9-10

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 07:00

Goilf van de Blauwe Hand - © Carla Knijn-Voerman -kristalboeken.nl

Open je voor jouw natuurlijke flow, 
waarin de dingen
moeiteloos mogen gebeuren
onder jouw eigen regie.


Hand nodigt je uit om te helen…
Hand nodigt je uit om creatief te zijn… 
Handen uit de mouwen!

Tijd voor verandering,
voor krachtige vernieuwende energie!

 

Vanaf 27 september stroomt de blauwe energie van transformatie. Een periode dus waarin je dingen kunt omzetten, waarin je daadwerkelijk verandering kunt toelaten.

Hand vraagt je om je open te stellen

voor jezelf, voor de ander, voor de universele levensenergie en voor nieuwe bewustzijnsgebieden. Hand is een creatieve en helende energie, die je letterlijk vraagt om met je handen te helen en/of dingen te creëren.  Een goeie tijd dus om uiting te geven aan jouw creativiteit, op welke manier dan ook!

Misschien zijn er stukjes in jou die om heling vragen? Ook dan is het nu een goed moment om daar open naar te zijn, het aan te gaan en dingen werkelijk te transformeren. Transformatie is het doel van deze periode... Laat die wetenschap je kracht geven!

Heling gaat vaak
over heling van het innerlijk kind. 

We hebben allemaal ervaringen waarin we niet gezien of gehoord zijn en waardoor we overlevingspatronen hebben ontwikkeld
die de verbinding met echte pure levensvreugde belemmeren.
De verbinding met het kind in jou is op dit moment in de tijd de sleutel om in je kracht te komen. Geef het kind in jou dus de ruimte, voel wat het je te vertellen heeft en omarm het!

Als gevoelens er gewoon mogen zijn kunnen ze doorstromen.
Dan kom je weer bij het plezier, de openheid, de onschuld en de onbevangenheid van het Kind. En dat… is een heerlijke gezonde energie om in je kracht te komen en blij te zijn met het leven! Vanuit deze energie kun je prachtige dingen creëren op jouw geheel eigen en authentieke wijze.

Voel hoe je in die stromende energie jezelf bent en hoe je visie helder wordt. Hoe je inzicht en begrip krijgt in jouw proces. Vanuit jouw heldere visie en intentie kun je je energie doelgericht inzetten om dingen ook werkelijk af te ronden en te voltooien.

Zo geeft de Lichtimpuls van de Blauwe Hand jou de mogelijkheid om krachtige helende energie te kanaliseren en verandering en reiniging van binnenuit toe te laten. Zorg goed voor jezelf en luister wat je daarin nodig hebt... Ik wens je een mooie, helende, creatieve transformatietijd!

In Lak'ech, Leela

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het 
Abonnement Natuurlijk Ritme! 
Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Tip: verjaardagscadeau 

Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! In een aantal ingesproken berichten vertel ik over jouw (nieuwe) jaarenergie en de mogelijkheden tot groei die dit levensjaar je biedt. En ook... In welke levensfase ben je nu, wat speelt er in de diepere laagjes op zielsniveau?  Welke transformatie mag je doormaken en welk kosmisch cadeautje mag je uitpakken dit jaar?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.