Lichtimpuls van de Witte Tovenaar van 12 t/m 24 april

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 06:00

Golf van de Witte Tovenaar -© Carla Knijn-Voerman - kristalboeken.nl

Heeft de energie van de Rode Draak je de afgelopen periode ondersteund om in vertrouwen te blijven? Hoe meer je in vertrouwen kunt zijn, hoe meer je in verbinding blijft met het weten van je hart. Dat is de verdieping de komende 13 dagen... Zoek de bevestiging niet buiten je en vertrouw op je eigen innerlijk weten. 


De tovenaar vraagt je om uit je hoofd te gaan, uit het denken en verbinding te maken met het eeuwige Nu... Zo kan de levensenergie onbelemmerd door je heen stromen.
De Universele levensenergie is pure liefde en intelligentie en verbindt je met de kracht van je hart. In je hart ontvang je de antwoorden op je vragen.

Kijk wat zich aandient...

Waar het dagelijkse je meestal aanspoort om te dóen, vertelt de Tovenaar je juist om eens rustig af te wachten wat zich aandient... Ontspan, vind rust en geduld in het weten van je hart en stel je open. Durf je te ontvangen wat naar je toe komt?

Gebruik de rust en de witte energie van deze periode om de verdieping aan te gaan en in je kracht te komen. Kijk in jezelf, kijk in de spiegel van het leven. Wat is waarheid, wat is illusie... De Tovenaar laat je de diepere waarheid en dimensies ervaren, de innerlijke dimensies waar je ware kracht ligt, je helende toverkracht!

Durf jouw waarheid ook naar anderen te communiceren.

Integer, vanuit je hart en zonder de behoefte de ander te domineren of te manipuleren. Geef de ander de ruimte om datzelfde te doen. Zo versterk je jezelf en de ander en kun je vanuit een pure, zuivere intentie je weg vervolgen. 

Vanuit de vrede van je hart, kun je je weerstanden tegen verandering loslaten, net als je beperkende overtuigingen.

Tovenaar nodigt je deze periode uit om thuis te komen in overgave aan de natuurlijke stroom van het leven en je eigen toverkracht te ontdekken! Neem je de uitnodiging aan...?

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordingsproces is er gaande? Dat kun je lezen in het abonnement Natuurlijk Ritme!

Abonnement Natuurlijk Ritme

Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze lichtimpuls je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop? 

Meer info en aanmelden

Ingesproken berichten

Ontvang persoonlijke ingesproken coaching berichten via whatsapp over wat deze golf in jou aanraakt en activeert gerelateerd aan je persoonlijke horoscoop. Meer info en aanmelden


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.