Golf van de Witte Tovenaar van 26 juli t/m 7 augustus

Gepubliceerd op 23 juli 2019 09:46

Golf van de Witte Tovenaar -© Carla Knijn-Voerman - kristalboeken.nl

Vervolg je avontuur vanuit het weten van je hart
en kom thuis in overgave aan het leven!

 

Vanuit oervertrouwen mogen we de verdieping aan gaan in de witte energie van de Tovenaar! De tovenaar brengt ons in contact met het weten van ons hart. Dat vraagt om uit je hoofd te gaan, uit het denken en verbinding te maken met het eeuwige Nu... Zo kan de levensenergie onbelemmerd door je heen stromen. 

De Universele levensenergie is pure liefde en intelligentie en verbindt je met de kracht van je hart. In je hart ontvang je goddelijke afstemming en vind je, in verbinding met Al Wat Is, de antwoorden op je vragen.

Kijk wat zich aandient...

Waar het dagelijkse je meestal aanspoort om te dóen, vertelt de Tovenaar je juist om eens rustig af te wachten wat zich aandient... Ontspan, vind rust en geduld in het weten van je hart en stel je open. Durf je te ontvangen wat naar je toe komt?

Gebruik de rust en de witte energie van deze periode om de verdieping aan te gaan en in je kracht te komen. Kijk in jezelf, kijk in de spiegel van het leven. Wat is waarheid, wat is illusie... De Tovenaar laat je de diepere waarheid en dimensies ervaren, de innerlijke dimensies waar je ware kracht ligt, je helende toverkracht!

Durf jouw waarheid ook naar anderen te communiceren.

Integer, vanuit je hart en zonder de behoefte de ander te domineren of te manipuleren. Geef de ander de ruimte om datzelfde te doen. Zo versterk je jezelf en de ander en kun je vanuit een pure, zuivere intentie je weg vervolgen. 

Vanuit de vrede van je hart, kun je je weerstanden tegen verandering loslaten, net als je beperkende overtuigingen.

Tovenaar nodigt je deze periode uit om thuis te komen in overgave aan de natuurlijke stroom van het leven en je eigen toverkracht te ontdekken! Neem je de uitnodiging aan...?
Dat is ook de uitnodiging in het nieuwe 13 manenjaar!
Meer lezen over de energie van het 13 manen-jaar

Hoe kun je...

Hoe kun je deze periode handelen vanuit innerlijke kracht, natuurlijk omgaan met emoties en relaties en welk bewustwordings-proces is er gaande? 

Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen. 

Nu ook Abonnement Innerlijk Ritme:

Waar raakt en ondersteunt deze golf je in je eigen persoonlijke jaarhoroscoop?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.