Dag Buiten de Tijd - 25 juli 2019

Gepubliceerd op 19 juni 2019 om 14:13

José Arguelles ontwikkelde de 13 manenkalender voor wereldwijd gebruik om weer in balans te komen met de natuurlijke tijd en zich de cyclus van 260 dagen (van de Tzolkin) te herinneren en te integreren. In de 13 manen kalender is 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. Er zijn 13 manen van 28 dagen. 13 x 28 is 364 dagen. De ontbrekende dag is de Dag Buiten de Tijd. Deze dag valt elk jaar op 25 juli. Het is de dag tussen de jaren in, een dag buiten de tijd. 

De Dag Buiten de Tijd
is een dag van bewust-zijn,
een dag dat we vieren
dat we allemaal levenskunstenaars zijn.  
Het is een dag voor vrede en cultuur. 


Elk jaar op de Dag  Buiten de Tijd wordt over de hele wereld een regenboogmeditatie gedaan. 
Het nieuwe regenboogperspectief geeft je bovendien praktische handvatten en de sleutel tot de energie om samen een Nieuwe Wereld te bouwen.

Tijd is kunst!

Dat is wat de Maya's me hebben geleerd. Ze kwamen enthousiast en met passie
door mijn doorgeefluik. Zoveel geleerd en mogen delen! Tijd is hier op aarde om te leren in liefde, hoe meer we beseffen dat we liefde zijn en hiernaar leven, hoe meer we ervaren dat we in het Hier en Nu kunnen blijven waarin alles synchroon op het juiste moment gebeurt. Dat is de natuurlijke tijd die we dan mogen ervaren, 
waarin we ervaren dat we deel zijn van het geheel en mede scheppers zijn. Tijd is kunst!

Het regenboogperspectief

Niet alles kwam via mijn eigen doorgeefluikje. Liefde zoekt vele creatieve wegen :)
Natuurlijk is daar Carla! zonder haar lag de inwijdingsweg nog onder de sluiers...
Zij is mede inspirator en creator. Het is nog steeds een feestje om samen te mogen delen, groeien, werken.

Ook kwam vorig jaar een bericht  vanuit Mexico, via Maartje Groot, die daar een spirituele reis heeft gemaakt bij Franky Pons en ook hoorde van de waarnemingen van Hunbatz Men, een Maya ouderling, die helaas al is overgegaan. Hij gaf door dat we een grote transformatie doormaken tot 2022, waarin de hele Tzolkin 7 stapjes opschuift. 1 zinnetje opende een verruimde waarneming, een nieuwe dimensie opende zich, een nieuw perspectief, het regenboog perspectief. Verbindend... verruimend... vernieuwend, bevrijdend! Waarbij natuurlijk de basis en de weg zoals we die kennen en hebben doorleefd het fundament blijft.

Ik moet eerlijk zeggen dat...

ik niks met deze informatie had gedaan, met dat ene zinnetje, als ik het alleen op internet had gelezen, maar nu kwam het letterlijk vanuit Mexico bij me binnen.
De spirits zijn zo wijs en weten de juiste weg wel te vinden! Dank ook Maartje voor het doorgeven en voor je bruisende enthousiasme waarmee je jouw Maya ervaringen hebt gedeeld :) Ik ging voelen wat het voor mij betekende en vanuit het voelen en doorleven openden de luikjes.

In de tijd, buiten de tijd of allebei?

Dacht ik eerst dat het gewoon sec om die 7 stapjes ging... Nu weet ik dat die 7 stapjes zijn als een regenboogbrug naar een nieuwe waarneming, het regenboogperspectief, 
als bevrijding van het oude en de verbinding met de eenheid, met de ervaring: je bent het allemaal! Alle stukjes van de zon zijn deel van jou.

Nu ik sinds december elke dag schrijf in deze energie: wordt steeds helderder dat dit de nieuwe beleving van de tijd is, het eeuwige nu en de tijd komen samen in een eenheidsenergie waarin we kunnen manifesteren zonder frustratie en samen een nieuwe wereld kunnen bouwen. Meer daarover op de dag buiten de tijd!

Uitnodiging om te delen en te spelen in de nieuwe energie
op de Dag Buiten de Tijd van 13.30 tot 16.30 uur.
In de energie van de Kosmische Hemelwandelaar, yess... Ontspannen in het Zijn, open voor kosmische boodschappen, terwijl het nieuwe zich vormt.

Om dan te ervaren dat het nieuwe zich al laat zien in de 7 stapjes verder, in de energie van de Resonante Zon. Afgestemd op de Bron van Universele Liefde
mogen we  inspiratie ontvangen en delen met elkaar!
 
De energie van het Blauwe Kristallen Nachtwiel (vertel ik dan ook over)
nodigt ons uit om samen te delen, te werken ieder vanuit het eigen Unieke Zijn
en te ervaren dat Overvloed een nieuw ruimer Begrip brengt. oooh, ik verheug me erop!

In inspiratie, meditatie, zingen, beweging, Mayandala's maken, 
vieren we samen: Tijd is Kunst!

donderdag 25 juli van 13.30 tot 16.30 uur
Kosten voor  deze middag: €13.-
Inclusief koffie, thee, zomerse hapjes
 
(Volgende ochtend Maya Nieuwjaars meditatie - begin van het 13 manenjaar
mooie combi misschien?)

Wil en kan je erbij zijn? Wat Fijn! 
Rode Hemelwandelaar -© Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl
Maya zonnezegels - © Carla Knijn - Voerman -kristalboeken.nl
Maya zonnezegels © Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Raul
3 jaar geleden

Het is:

Tijd x energie = kunst