Lichtimpuls van de Blauwe Adelaar van 19-11 t/m 1-12

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 07:00

Golf van de Blauwe Adelaar - © Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl

De blauwe energie stroomt door deze 13 dagen.
Tijd voor transformatie! Dat betekent dat de thema's waar je al een tijdje mee bezig bent nu mogen doorstromen. Heerlijk, er komt beweging in, dingen mogen nu echt veranderen!

 

Aan jou om de energie toe te laten en te gebruiken voor je eigen groei. Blauwe Adelaar vraagt je deze golf om met hem mee te vliegen en je leven te aanschouwen. Zie waar je bent en bepaal waar je heen wilt. Voel je vrijheid en onafhankelijkheid. Neem afstand, overzie en pas je richting aan. Je bent er bijna...
(Deze golf is de voorlaatste golf van de Tzolkin, dus bijna tijd voor  een nieuwe ronde!)

Herinner je waarom je hier bent...

Adelaar heeft een scherpe blik, ziet het grotere plan en spoort je krachtig aan om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven. Het is tijd om je te herinneren waarom je hier bent en om jouw visie te leven!

 

Verwelkom de zuivering en de transformatie-energie die jou in deze periode in je kracht zet. Zie je eventuele verlies- en verlatingsangsten als lastige maar normale bijverschijnselen. Ze horen bij verandering! Vecht er niet tegen en geef ze geen extra energie. Vind je centrum, de plek van stilte in jezelf. Daar kun je vanuit balans de veranderingen verwelkomen en beschikken over een eindeloze bron van energie. In de stilte vind je ook de overvloed van jouw Unieke Zijn, je unieke talenten en mogelijkheden.

Vanuit jouw Unieke Zijn versterk je je kracht en kun je de beschikbare energie doelgericht gebruiken. Je intuïtie zal je vertellen hoe. Je hoeft niet te plannen. Stel je open, voor jezelf, voor de ander, voor je visie... Voel hoe de Universele Levensenergie door je heen stroomt en elke porie en vezel van je wezen vult. Voel hoe je opgenomen wordt in je eigen flow....

 

In jouw flow kun je op natuurlijke wijze helen en geheeld worden, kun je zaken afronden en je openen voor de schoonheid van het volgende hogere bewustzijn in de volgende spiraal van de tijd. Geniet van het proces!

In Lak'ech, 
Silver

Abonnement
Natuurlijk Ritme

Hoe kun je deze periode 
handelen vanuit innerlijke kracht, 
natuurlijk omgaan met emoties en relaties
en welk bewustwordingsproces is er gaande? 


Dat kun je lezen in het Abonnement Natuurlijk Ritme! Betaal eenmalig €15.- en ontvang elke 13 dagen het abonnement Natuurlijk Ritme, met helende teksten, affirmaties en tekening, om je energie en bewustzijn te verhogen.

Meer info en aanmelden

Tip: Ben je jarig in deze periode?
Geef jezelf (of een andere jarige) een ingesproken verjaardagsreading cadeau! 

Meer info en aanvragen 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.