Maya Kristalbewustzijn

Gepubliceerd op 30 mei 2019 om 14:23

Moeder Aarde nodigt ons in deze tijd uit 
om ons te openen voor haar essentie, 
voor de helende kristalenergie
die uit haar wezen stroomt.

De aarde bestaat voor een deel uit silicium, kiezel, of kristal. 
Kristal is een heldere zuivere en krachtige geleider van bewustzijn en gaat verbindingen aan.

We leven op een kristallen bol met een levend bewustzijn en een enorme liefdeskracht! Lijnen van licht verbinden de krachtplaatsen op de aarde en vertegenwoordigen een navigatie systeem van universele liefde... 

Met je voeten stevig op de aarde kun je zelf ervaren dat de Aarde een liefdevolle leidende kracht is. Volg je voeten, voel en zie waarheen ze je leiden. Wees alert en zie hoe synchroniciteiten jou op je reis door het onbekende de weg wijzen. Deze bijzondere toevalligheden geven je een diep vertrouwen dat je op de juiste weg bent en laten je ervaren dat je deel bent van het grote geheel. Het leven zorgt als een goede moeder voor jou. Jouw weg mag moeiteloos zijn! Neem dit weten mee in je hart en ervaar de dimensies die zich in deze tijd openen.

Ca Lahun - De Kristallen Toon van Samenwerking 

Ca Lahun is de Maya naam voor de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. Het leven vraagt ons nu om onze inzichten te delen zodat we elkaar kunnen voeden en inspireren tot een hoger bewustzijn. Zo werken we samen om een nieuw tijdperk van Vrede te realiseren.

Hoor, het leven roept, 
raakt je met haar stralend licht!

Duizenden belletjes van vreugde 
stromen uit de bron 
en wekken nu je scheppingskracht.

Mooi Mens, 
herinner je wie je bent en straal!

Persoonlijk Maya Kristalboek

Toen ik de eerste persoonlijke Maya Kristalboeken had gemaakt, in 2016, werd ik op een ochtend wakker met: kristalboeken.nl  Ik werd er heel blij van, maar wist ook dat het nog niet het moment was. Eind mei 2019 was het zover. Allerlei synchrone gebeurtenissen lieten het me weten. Nu is de website een feit en ik ben er net zo blij mee als op het moment dat ik de ingeving kreeg!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.