Maya Sterrenkind voorleesmiddag 

Voor kinderen van alle leeftijden! - geen entree - Een leuke manier om elkaar (weer) te ontmoeten, sfeer te proeven en inspiratie op te doen.
Samen op avontuur door alle stukjes van de Zon! De oude Maya’s kenden het verhaal van de liefde en de zon. Ze gaven elke straal van de zon een mooie naam en maakten er een tekening bij.  Die noemden ze zonnezegels. Zo kun je ze allemaal makkelijk herkennen. Allemaal brengen ze een cadeautje van de zon en leren ze je wat over de liefde.

Silver leest voor uit Maya Sterrenkind, over Tsjoewen het Maya meisje dat alles wil weten over de zon, de maan en de sterren, over een grote Rode Draak die op een zonnestraal naar beneden komt geroetsjt, over Akbal de prins van de dromen uit het rijk van de Blauwe Nacht en nog veel meer...
 
Daarna gaan we knutselen of muziek maken, of wat anders leuks doen... Samen ontdekken we dat alle stukjes van de zon ook in jou zitten en dat je mag stralen als een sterretje, gewoon door te zijn wie je bent!

Voorleesmiddag op de agenda: dinsdagmiddag 23 juli om 2  uur
Bij mooi weer natuurlijk buiten!

Sterrenkind ontmoetingen 

  • als individuele ontmoeting(en) waarin Silver voorleest en op speelse wijze belangrijke thema's aankaart om over te praten, te fantaseren en creatief bezig te zijn.  Helend - geeft kinderen meer vertrouwen en balans!
  • als een kinderfeestje 
  • of als inspirerende activiteit op school, in een bibliotheek of andere locatie. Eerder heb ik met veel plezier een sterrenkind ontmoeting georganiseerd 
  • bij Maya Kristalbewustzijn
  • op de IBBO school in Meppel
  • in de bibliotheek in Enschede