meditatie - kristalboeken.nl

 

Alles is energie! Als je goed in je vel zit is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven en kun je de dingen helder zien zoals ze zijn. 

Tijd nemen voor jezelf, voor rust, ontspanning en heling is de basis van vrij, blij en bewust leven.

Natuurlijk Helen - de kracht van eenvoud

Alles is energie! Natuurlijk Helen helpt je om dat te ervaren en om goed voor jezelf te zorgen. Uit je hoofd, in je lijf, dan kun je voelen hoe het echt met je is, wat je energie geeft en waar je blij van wordt en wat je niet langer dient.

Dan activeert ook een basisvertrouwen waarin je diep kunt ontspannen, waarin de universele liefde vrij en helend door je heen kan stromen en blokkades oplossen.  Dat brengt je bij jezelf en laat je voelen dat je deel bent van het geheel. Natuurlijk helen verhoogt je energie en bewustzijn en brengt je in je natuurlijke flow! 

 

Hoe? In alle eenvoud! Door je handen neer te leggen op het lichaam, je open te stellen voor de levenskracht die stroomt door alles wat leeft, groeit en bloeit en de energie te laten stromen. Zo activeer je jouw zelfhelend vermogen. Hoe meer je de tijd daarvoor neemt, hoe bewuster je de energie kunt ervaren, hoe krachtiger het wordt en hoe meer heling, kennis en wijsheid het je van binnenuit brengt.

Behandeling

Je kunt het zelf doen, maar het is ook een fijn, helend  en ontspannend cadeau aan jezelf om een behandeling te ontvangen. Je hoeft niet iets te mankeren, een behandeling is een waardevolle ondersteuning om gezond en bewust te leven. Als je wel klachten hebt, fysiek, emotioneel, metaal en/of spiritueel, dan is een serie van 4 behandelingen vaak aan te raden, maar je kunt ook gewoon met 1 behandeling beginnen. De behandeling zal je datgene geven dat je op dat moment nodig hebt. 

Kosten voor een behandeling: €65.- - 4 behandelingen €222.- 
aanbieding: Nu €55.- i.p.v. €65.-

Natuurlijk Helen - Cursus Universele Reiki

Iedereen kan het leren! Ik heb zelfs cursussen aan kinderen gegeven...
Ook als je al voelt / weet dat je met je handen kunt helen kan het fijn zijn om een cursus te doen. Een cursus geeft je in 4 dagdelen handvatten om jezelf en anderen te kunnen helen met je handen en om de basis van Natuurlijk Helen in je dagelijks leven te integreren . 

Je ontvangt vier inwijdingen die je dieper in verbinding brengen met jezelf en de universele levensenergie. Hierdoor ga je de energie ook bewuster waarnemen. Misschien heb je al eerder een cursus gedaan, ook dan kunnen de inwijdingen je dieper in verbinding brengen en een nieuwe flow in je leven activeren. Bovendien verhoogt de frequentie van de energie zich voortdurend in deze tijd en kan een inwijding je helpen om je daarop af te stemmen en vanuit innerlijke kracht mee te stromen met alle veranderingen in deze tijd.

Meditatie, informatie, oefenen met behandelen en tijd om te delen
activeren het vertrouwen in je Natuurlijk Helend vermogen en helpen je de energie en nieuwe inzichten te integreren in je leven.

Natuurlijk Helen en de Tzolkin
Ben je bekend met de Tzolkin? Dan ontvang je ook basis info die je inzicht in fysieke klachten geeft, als extra waarde om mee te werken.

Je kunt de cursus individueel doen in 4 dagdelen van 2 uur

op 4 achtereenvolgende dagen. Kosten: €222.- 
We zorgen dan voor één of meer proefpersonen zodat je kunt oefenen. 
Of in een retraite met overnachting. (middag-avond en ochtend-middag)
Kosten zijn dan inclusief maaltijden €295.-

Op verzoek ook in (klein) groepsverband
2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur - kosten €175.- 

Natuurlijk Helen - Cursus Universele Reiki II

De Tweede cursus helpt je om dieper met de energie te werken op emotioneel en mentaal niveau. Je verdiept je verbinding met de Bron-energie. Je ontvangt 1 inwijding en een aantal universele symbolen om mee te werken. Je kunt ze o.a. gebruiken om op afstand te behandelen, om jezelf en anderen een spiegel van heelheid voor te houden, voor een mental healing, om je vrij te maken van de pijn en belemmeringen van het verleden en om vanuit vertrouwen de weg die voor je ligt te omarmen en je scheppingskracht te versterken. 

Er is alle ruimte voor waar je staat en wat op dit moment belangrijk is in je leven. Je verbinding met de natuur en je eigen innerlijke natuur verdiept zich.

Natuurlijk Helen en de Tzolkin
Wil je Natuurlijk Helen combineren met de Maya Astrologie?
Dat is een prachtige combi! Vraag ernaar als dat bij je resoneert. 

Je kunt de cursus individueel doen in 3 dagdelen van 2 uur

Kosten: €175.- Of in een retraite met overnachting. (middag-avond en ochtend) Kosten zijn inclusief maaltijden €222.-

Natuurlijk Helen - Cursus Universele Reiki III

De voltooiing van deze inwijdingsweg. Je ontvangt het meester symbool dat je dieper verbindt met de liefde die jij BENT met de bron in jezelf.  Een inwijding activeert je om te leven vanuit je bron in het Hier en Nu. Versterkt je helend vermogen en leert je te helen ook op het spirituele niveau. 

Je kunt de cursus individueel doen in 3 dagdelen van 2 uur

Kosten: €175.- Of in een retraite met overnachting. (middag-avond en ochtend) Kosten zijn inclusief maaltijden €222.-

Natuurlijk Helen - Meesterschap

Wil je zelf andere mensen inwijden in de universele levensenergie en het Natuurlijk Helen? Dan krijgt de derde cursus nog een extra dimensie en word je ingewijd in het inwijden :)  Wat heb je nog nodig om je meesterschap in Natuurlijk Helen te omarmen? Dat is persoonlijk. Ieder is Uniek. Kosten en duur van het traject dan in overleg.

Natuurlijk Helen en de Tzolkin
Wil je Natuurlijk Helen combineren met de Maya Astrologie?
Dat is een prachtige combi om andere mensen te begeleiden en te coachen! 
Meer info op verzoek.