Lezing - vrij, blij en bewust leven met de Tzolkin


De universele kennis en wijsheid 
van de Maya's  
is voor mij een grote inspiratiebron waar ik graag over vertel

afgestemd op de energie van het moment en de mensen die aanwezig zijn!

 

Lezing

De Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's, laat de blauwdruk van het leven zien en van je persoonlijke horoscoop en maakt je bewust van de natuurlijke ritmes van het leven. 

Elke dag en elke periode heeft een eigen energie en eigen mogelijkheden tot groei. Deze kennis helpt ons juist in deze tijd om de verbinding met eenvoud, met de eenheid én onze eigen innerlijke natuur te herstellen. 
De energie van de dag en de periode waarin ik de lezing geef, verwerk ik in de lezing, waardoor het voor een ieder herkenbaar is en raakt op het persoonlijke vlak.  

Ook leer je hoe je op eenvoudige wijze je geboorte-energie kunt uitrekenen.
De beschrijving krijg je mee naar huis. Er is ruimte voor je (levens)vragen
en ik geef informatie over onze boeken, waar je thuis zelf verder mee aan de slag kunt.

Meditatieve momenten, ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de helende klanken van de harp, helpen je om de informatie niet alleen met je hoofd maar ook met je hart te begrijpen! Ook als je al bekend bent met de Tzolkin zal de lezing je nieuwe waardevolle inzichten geven en daarnaast gewoon een fijne inspirerende ontmoeting van hart tot hart. 

Kosten: €10.- inclusief koffie, thee en wat lekkers

Lezing op de agenda:

Zondagmiddag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur 
Vrij, blij en bewust leven met de Tzolkin - 13 oktober valt in de golf van de Gele Mens die in het teken staat van de scheppende kracht van je gedachten, van bewust kiezen voor groei. Dat thema neem ik mee in deze lezing. Met ook aandacht voor de verschuiving in de energie die deze jaren plaatsvindt!

 

In deze jaren vindt een grote verschuiving in de energie plaats die je vanuit je geboorte-energie in 7 stapjes naar een nieuw perspectief brengt. Dit
perspectief opent een heel nieuwe verruimde waarneming en dimensie van zijn, waardoor je makkelijker loskomt van oude patronen en overtuigingen. Het activeert je lichtkracht en geeft je de positieve energie om je hart te volgen en je visie waar te maken. Alle Maya-zonnen ondersteunen je om te doen wat je moet doen!


13 oktober heeft de energie van de Rode Lunaire Hemelwandelaar. Hemelwandelaar is de kosmische boodschapper van Licht en geeft je de moed en de aanwijzingen om nieuwe wegen te bewandelen. Dat is een mooi uitgangspunt voor deze lezing! Hoe kan de Tzolkin je helpen om mee te bewegen met de grote veranderingen die in deze tijd.

kosten €10.- inclusief koffie, thee en wat lekkers
Tip: Als je deze middag een boek koopt krijg je 5 euro korting op de lezing.
aanmelden via formulier onder aan deze pagina

Vrijdagavond  25 oktober in Siegerswoude bij Theeschenkerij Bellefleur

Wil je een lezing organiseren? 
Op verzoek geef ik lezingen op locatie.

aanmelden