Welke collectief transformatieproces
vindt dit huidige 13 Manen-jaar plaats? 

Op 26 juli sprak ik een  podcast in over de Lunaire Storm-energie van dit 13 Manen-jaar (26 juli 2020 t/m 24 juli 2021).

 

 Misschien heb je er al eerder naar geluisterd, maar je kunt de berichten dit hele jaar vaker luisteren om er steeds weer ondersteuning en een diepere betekenis voor jezelf in te vinden!

Welk transformatieproces
speelt dit jaar voor jou persoonlijk ?

Daarbij kijk ik naar jouw huidige levensjaar dus van verjaardag tot verjaardag. Tegen welke transformatieproces mag jij persoonlijk helemaal JA zeggen en welk nieuw perspectief wacht jou dit jaar? Dat kan ik voor je duiden en inspreken in een aantal berichten. Als je de energie herkent kan je het makkelijker toelaten en er vanuit innerlijke kracht in meebewegen.  De berichten kan ik versturen via whatsapp of via de mail. Kosten: € 25.-

Transformatie Coaching 

Maak je een intens transformatieproces door en heb je behoefte aan een stuk begeleiding? Dan kan ik een stukje met je meelopen. Dat kan in overleg op verschillende manieren, in consulten live of via zoom, of via regelmatige ondersteunende ingesproken berichten afgestemd op jou en jouw proces. Je kunt een afspraak maken voor een gratis en kennismakingsgesprek om te voelen of het klikt en te kijken welke mogelijkheden bij jou passen.

Aanvragen / afspraak maken